Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки барам песма, баладиче пее типка со многу сличен глас на Ејми Вајнхаус, се вртеше на Антена многу изминатава недеља, I falling for you, нешто така идеше рефренот, тоа е све што запамтив =)

Imany - You will never know?

Ајде помош!
Значи песнава е или српска или хрватска, у некој ска фазон така и иде вака:„Мој стари грамофон свира ту ру ру ру...“ :D Така нешо

Имаше една песна пред една недела беше powerplay на антена 5, беше бавна со глас како на Ејми Вајнхаус..?
И уште една има еден дел како: џи џи у а ла ла let's go..
EDIT: Ја најдов втората...Поубава песна не сум слушал :love:

Има една песна од глава не ми излегува, од малку поодамна е и машко ја пее. Има побавен ритам. Прво мислев дека е на Мекартни, ама не ќе да е негова. Во текстот многу често го има зборот "My". Нешто оди: My body, my soul
и има нешто во рефренот во стил "ooh and maybe..." ( остатокот од текстот). Се нервирам што не можам да ја најдам никако, секако пробав, ако некој на нешто го асоцира ова што го пишувам, нека пише која мисли дека е.:)

Дали е тоа ова? :)

Ми треба мала помош другарчиња!Која е песната на Монтенегро(мебел) рекламата што е во позадина?Мислам дека е италијанска? Help please :S

Не, не оваа јас што ја барам е балада, спор ритам има..:)

Ау да бе, и си пишала машко ја пее... Не знам шо ми е деновиве не дочитувам :) Епа ондак неам појма која е таа :/

Да не знае некој како се вика песнава, во рефренов вика and she got my friend, за ова got не сум баш сигурна оти на поминување ја слушнав. Женска пее, ваљда некое хитче е пошто низ кафичиве нон стоп ја пуштаат.

Да не знае некој како се вика песнава, во рефренов вика and she got my friend, за ова got не сум баш сигурна оти на поминување ја слушнав. Женска пее, ваљда некое хитче е пошто низ кафичиве нон стоп ја пуштаат.

:) ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom