Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.099
Поени од реакции
30.157
Македонска инструментална песна, ја имам слушнато од македонскиот оркестар, а ја има често и на старите народни приказни. Има слична мелодија како ој Девојче. Ве молам помогнете ми да дознаам која е оваа песна.

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
ај кој ќе биде ѕверот што ќе ја најде оваа или веќе ја знае..

интрото од политичката емисија "Чуму" која порано се емитуваше на А1

00:00 - 00:22

BOBI_KOSA

Ишишан, Заклан
Член од
16 април 2008
Мислења
359
Поени од реакции
9
ај кој ќе биде ѕверот што ќе ја најде оваа или веќе ја знае..

интрото од политичката емисија "Чуму" која порано се емитуваше на А1

00:00 - 00:22
Оваја ќе да е

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
дечки абе како се вика песната што оди во позадина на една реклама.. мислам за хајнекен е рекламата со фудбалерот... тој нели збори во илјада девтсто незнам ти која таму африканецот ... прослави на начин како што никој не видел до сега.. со играње...
дали за хајнекен или за кока кола беше реклама не ми текнува али песничето у позадина е мн добро... ако некој знае кое е песничето нека ми каже ве молам !!!

Lorddd

Титула - Лорд
Член од
18 март 2007
Мислења
1.067
Поени од реакции
53
дечки абе како се вика песната што оди во позадина на една реклама.. мислам за хајнекен е рекламата со фудбалерот... тој нели збори во илјада девтсто незнам ти која таму африканецот ... прослави на начин како што никој не видел до сега.. со играње...
дали за хајнекен или за кока кола беше реклама не ми текнува али песничето у позадина е мн добро... ако некој знае кое е песничето нека ми каже ве молам !!!
А знае некој која е песната, на радио се врти недела две, нешто како - You'll have to be... you'll have to drive a big jet.. (?)

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.899
Поени од реакции
717

На Кока-Кола е рекламата,за светското првенство во Јужна Африка.

U

UniqueGirl

Гостин
Хм, имаше една песница денес у град али онака ептен на кратко ја слушнав, нешо .."Just Don't let me go, I feel love.. " [i feel love, i feel love] толку памтам ебаго. :cry:
Добро песниче, весела мелодија.
Anyone..

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Како се вика оваа песна ја слушам овие денови по филмови многу ја има идеше нешто вака: Just a city boy, living in South Detroit... Толку памтам.

Член од
28 март 2006
Мислења
17.749
Поени од реакции
12.207
Како се вика оваа песна ја слушам овие денови по филмови многу ја има идеше нешто вака: Just a city boy, living in South Detroit... Толку памтам.
Таков текст има во оваа песна, а можда и не е таа
Journey -midnight train

Член од
28 март 2006
Мислења
17.749
Поени од реакции
12.207
Нема проблем, туку не ми иде никако помош за Јуник грл, текстот Just Don't let me go, I feel love.. не знам дали го пее машко или женско и некои такви ситни детали, а баш сакав да видам што песна е :)

Член од
27 август 2009
Мислења
1.540
Поени од реакции
1.671
Песната стално ја даваат на Антенна 5 ,само знам дека на рефренот папапарара пеет-машки глас, имат тахно елементи (само толку знам од песнава, а многу е заразен ритамот).

Член од
28 март 2006
Мислења
17.749
Поени од реакции
12.207
Песната стално ја даваат на Антенна 5 ,само знам дека на рефренот папапарара пеет-машки глас, имат тахно елементи (само толку знам од песнава, а многу е заразен ритамот).
Оваа често се врти на Антена 5, види

Kajgana Shop

На врв Bottom