Оваја ќе да еај кој ќе биде ѕверот што ќе ја најде оваа или веќе ја знае..
интрото од политичката емисија "Чуму" која порано се емитуваше на А1
00:00 - 00:22
А знае некој која е песната, на радио се врти недела две, нешто како - You'll have to be... you'll have to drive a big jet.. (?)дечки абе како се вика песната што оди во позадина на една реклама.. мислам за хајнекен е рекламата со фудбалерот... тој нели збори во илјада девтсто незнам ти која таму африканецот ... прослави на начин како што никој не видел до сега.. со играње...
дали за хајнекен или за кока кола беше реклама не ми текнува али песничето у позадина е мн добро... ако некој знае кое е песничето нека ми каже ве молам !!!
дечки абе како се вика песната што оди во позадина на една реклама.. мислам за хајнекен е рекламата со фудбалерот... тој нели збори во илјада девтсто незнам ти која таму африканецот ... прослави на начин како што никој не видел до сега.. со играње...
дали за хајнекен или за кока кола беше реклама не ми текнува али песничето у позадина е мн добро... ако некој знае кое е песничето нека ми каже ве молам !!!
Таков текст има во оваа песна, а можда и не е тааКако се вика оваа песна ја слушам овие денови по филмови многу ја има идеше нешто вака: Just a city boy, living in South Detroit... Толку памтам.
Фала Друже, таа е...Таков текст има во оваа песна, а можда и не е таа
Journey -midnight train
Оваа често се врти на Антена 5, видиПесната стално ја даваат на Антенна 5 ,само знам дека на рефренот папапарара пеет-машки глас, имат тахно елементи (само толку знам од песнава, а многу е заразен ритамот).
Таа е, фала најмногу :smir:Оваа често се врти на Антена 5, види