Делот со црнецот у одело ми звучи као оваа од Вил Смит -Men in blackПесната од 2.56 до 3.11, оној црнецот шо ја игра... Многу ми е позната песнава а коа го гледав видеово ме зарази... Ја знае некој?!!?
На темава ќе побарам - дајте имиња на песни, симфонии или пак цел пакет вакви песни за доунлоад:
Како во филмот Пијанист. Како што е на видево, само пијано да свири `тешка песна како животот`:wink: Супер се за спиење. Денес го гледав Пијанист после долго време и на 2те песни што ги свири не можев, а да не склопам очи.
Добро е и ова, ама може и нешто уште потешко.....[/COLOR]
Се надевам дека ке ти се допадне
Мислам дека ги бараш овие девојки...BondОваа е за спиење
А за спиење треба лесна песна хаха
Кога сум веќе на темата, има добри 5-6 години кога добив на поклон едно цд со инструментални песни од една група која се состоеше од 4 девојки кои свиреа на жичани инструменти.
Знам дека имаа многу добри песни , ама никако да најдам како се вика бендот...
не знаете, а?
Тој што знае како се вика оваа има зелено.
Еј и јас подолго време сакам да дознаам како се вика ... Ај anyone?не знаете, а?
сега најдов некој на youtube подоле на коментарите пишал демек Bump - Last Hopeful Shot ама неможам да ја најдам никаде -.-
првпат слушам за бендов!
Има во Highest Rated Comments некој напишано.Кај го прочита името? Цел саат буљам и ништо не видам. А бендот највероватно е ептен андерграунд нигде го нема.
не знаете, а?
кхм...значи ја нема на нет песната, ја симнав од јутуб.