Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

Круме

Life, Get One!
Член од
28 март 2010
Мислења
449
Поени од реакции
32
Песната од 2.56 до 3.11, оној црнецот шо ја игра... Многу ми е позната песнава а коа го гледав видеово ме зарази... Ја знае некој?!!?

macaparket

Oфицијализиран Паркет!
Член од
16 јуни 2009
Мислења
281
Поени од реакции
14
Често иде песнава на 103јка.
Текстот е нешто како "Раста пази да не исплаши некој...."!
Anyone?!:smir:

Член од
28 март 2006
Мислења
17.749
Поени од реакции
12.207
Песната од 2.56 до 3.11, оној црнецот шо ја игра... Многу ми е позната песнава а коа го гледав видеово ме зарази... Ја знае некој?!!?
Делот со црнецот у одело ми звучи као оваа од Вил Смит -Men in black

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.262
Поени од реакции
2.256
На темава ќе побарам - дајте имиња на песни, симфонии или пак цел пакет вакви песни за доунлоад:

Како во филмот Пијанист. Како што е на видево, само пијано да свири `тешка песна како животот`:wink: Супер се за спиење. Денес го гледав Пијанист после долго време и на 2те песни што ги свири не можев, а да не склопам очи.

Викиче

Sarcasm is my best friend
Член од
27 ноември 2008
Мислења
234
Поени од реакции
14
[/COLOR]
На темава ќе побарам - дајте имиња на песни, симфонии или пак цел пакет вакви песни за доунлоад:

Како во филмот Пијанист. Како што е на видево, само пијано да свири `тешка песна како животот`:wink: Супер се за спиење. Денес го гледав Пијанист после долго време и на 2те песни што ги свири не можев, а да не склопам очи.

Се надевам дека ке ти се допадне ;)

Викиче

Член од
27 ноември 2008
Мислења
234
Поени од реакции
14
Оваа е за спиење :)
А за спиење треба лесна песна хаха

Кога сум веќе на темата, има добри 5-6 години кога добив на поклон едно цд со инструментални песни од една група која се состоеше од 4 девојки кои свиреа на жичани инструменти.
Знам дека имаа многу добри песни , ама никако да најдам како се вика бендот...

T

TheJester

Гостин
Оваа е за спиење :)
А за спиење треба лесна песна хаха

Кога сум веќе на темата, има добри 5-6 години кога добив на поклон едно цд со инструментални песни од една група која се состоеше од 4 девојки кои свиреа на жичани инструменти.
Знам дека имаа многу добри песни , ама никако да најдам како се вика бендот...
Мислам дека ги бараш овие девојки...Bond

Викиче

Член од
27 ноември 2008
Мислења
234
Поени од реакции
14
Да!!!!! Тие се :) А и ова ми беше најомилената песна :)

T

theTinule

Гостин
не знаете, а?:(
Еј и јас подолго време сакам да дознаам како се вика ... Ај anyone?

т.е. сега најдов некој на youtube подоле на коментарите пишал демек Bump - Last Hopeful Shot ама неможам да ја најдам никаде -.-
првпат слушам за бендов!

Штрудл

од раѓање ме викат злоба
Член од
6 април 2010
Мислења
40
Поени од реакции
4
сега најдов некој на youtube подоле на коментарите пишал демек Bump - Last Hopeful Shot ама неможам да ја најдам никаде -.-
првпат слушам за бендов!

Кај го прочита името? Цел саат буљам и ништо не видам. А бендот највероватно е ептен андерграунд нигде го нема.

S

stefi

Гостин
значи ја нема на нет песната, ја симнав од јутуб.

Kajgana Shop

На врв Bottom