Јунајтед
Indifferent
- Член од
- 5 јануари 2009
- Мислења
- 3.974
- Поени од реакции
- 1.622
Фала многу.
Фала многу.
Уште немам среќа со песнава, изгледа ќе мора да почекам. :helou:Не дознав, а по текстот не ми ја наоѓа, знам дека во рефренот пееше "Eo eo en la noche, eo eo...".
Можеби ќе се сетиш
Мислам дека е Aleksandra Radovic - Kao So U MoruСрпска песна е балада ја пее женско. Точно текстот не го знам но се пее нешто: Ја заминујем светла запаљена остајем ...на на на има нешто/
Jа скапав барање и јас ама ништо ја нема на англиски.Иначе песната оргинилот е словачки ова е песнатаАј ако знае некој нека ми каже како се вика песната од рекламата на Т-Мобиле..
Needing your voice, could you be there for me.. Така нешто пее..
Не е словенечка, руска еБарам една постара песна. Беше доста вртена на Мтв (македонска телевизија) пред 4-5 години. Мислам дека е словенска. Ја пеат три атрактивни девојки. Спотот е провокативен, тие се на кревет а постар човек ги гледа. Во текстот се споменува: казак ти му стоп стоп стоп.
Ако знаете помагајте
Nu Virgos - Stop stop stop, постои руска и англиска верзија.Барам една постара песна. Беше доста вртена на Мтв (македонска телевизија) пред 4-5 години. Мислам дека е словенска. Ја пеат три атрактивни девојки. Спотот е провокативен, тие се на кревет а постар човек ги гледа. Во текстот се споменува: казак ти му стоп стоп стоп.
Ако знаете помагајте
Aysel - Fallin'Актуелна песна е и оди нешто вака:
so take me to heaven, and tell me I`m yours forever...
Го знае некој насловот?
Thanks.:smir: