M
memento
Гостин
Превара, она се претвара - така некако беше, на радио ја слушнав мислам, наслов?
Кој пее?Превара, она се претвара - така некако беше, на радио ја слушнав мислам, наслов?
и која бешеЈа најдов песната.
Џина Папас Џокси - СојлаПеснава ја имам снимено пред 10 години негде, снимена со тостер од звучници на комп. Никогаш не успеав да ја најдам. Некој?
Секоја чест, борчам пиво. Ова како на све за љубав, после 100 години синот ко ќе си го најди ахахахахЏина Папас Џокси - Сојла
Макфест '89-та
Од кој жанр е песната: поп, рок, денс...?Воопшто не ми текнува на името на песнава - 90тите е снимена, македонска, мислам дека е инструменталка, спотот е еден тип како вози мотор на кривините кај Пресека (патот после Стража према Охрид).
Енибоди?
Македонска или англиска е песната?Барам песна во нејзе се збореше нешто за скајпање на братот ја слушнав на радио пред некој ден. Машко пее и е рап
Ќе да беше рок, одааамна ја немам чуено.Од кој жанр е песната: поп, рок, денс...?
Мислам дека песната е на Боби Серафимовски, но не се сеќавам на името на истата.Ќе да беше рок, одааамна ја немам чуено.
Повели. Се што пиша е така. Вокалот е Жаклина Стефковска. ПоздравНа радио вчера слушнав една песна, вака нешто одеше рефренот:
'' Ќе дојдеш ли до мене, ил да дојдам јас до тебе..''
.и при крај на рефренот
''..само вака да не остане''
Нешто како двете страни знаат дека има некоја искра меѓу нив, но никако некој да преземе нешто..
Женски вокал, поп-рок, ми звучеше дека на гитара е Венко Серафимов.. постара песна според продукцијата,од 90ти или рани 2000ти.
Поздрав и фала ви
Fala ti brat pozdravПовели. Се што пиша е така. Вокалот е Жаклина Стефковска. Поздрав