Staufer
Драган Богдановски
- Член од
- 17 јануари 2008
- Мислења
- 16.570
- Поени од реакции
- 22.280
Фала многу Колку добра песна...
Фала многу Колку добра песна...
По третпат. Песната која ја барам не е од Ненси Синатра, ниту пак било каква преработка на Ненси Синатра.
Имам мајка која беше парламентарка, добро ЗНАМ како се одвиваат работите во парламентот кога сите камери и микрофони ќе се изгасат, нема потреба да гледам на ТВ за да видам некои работи. Во светот на бајките е емисија за деца која радо би ја гледал, иако сум 25 години, пораснав со неа, не е битно дали сум 25 или 50Гледам некој уште не пораснал .................... какви бајки бе глеј ти парламент да видиш што се бајки .
Всушност, покрај трите Forrest Gump што ги кажа, ја има и Зорица Поп-Анкова.Да, убаво прочитавте, песната од истоимената серија која верувам дека сите израснати во тоа време ја знаеме. Е јас никогаш не дознав кој всушност ја испеа? Има 2 женски и 1 машки вокал (мрзе ме да ја преслушувам повторно да видам дали има повеќе?)
???Барам неколку песни. Не пробувајте да ги најдете по текст на гугл, им посветив саат време денес, без успех.
Првава е моментален хит на Антена 5, женско пее нешто како "bang bang shoot them up...". Типична лефтерна хитовска песна.
Не е таа.
Linkin Park - Papercut
Некој ако може да ми каже како се вика песната што почнува на почеток ?
Благодарам однапред.
Никогаш не сум се посомневал јас во твоите способностиИ после ја со дудлање сум бил модератор на музика :
A a a a кажи?
ФалаLinkin Park - Papercut
http://www.youtube.com/watch?v=vjVkXlxsO8Q