Кој е ваш најголем мотив?

Член од
27 јули 2006
Мислења
12
Поени од реакции
0
Koj e vas najgolem motiv???
ako uspeete da dadete odgovor na ovoa prasanje togas mozam da ve smetam za moj licen master.
Motiv za se.
Motivacija za vasata rabota.
Motivacija za odredeni raboti sto sakate da gi pravite vo vasiot zivot.
Najcesto najgolema motivacija za covek pretstavuva nekoja licnost sakana.
Kaj nekoi najgolema motivacija pretstavuva nivniot son.

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Кога се отвора тема се дава малку повеќе објаснување за истата. Ајде образложи, па можеби ќе дискутираме.

Член од
16 јули 2006
Мислења
312
Поени од реакции
4

motivot moze da mi bide i najmala sitnica ama najgolem motiv mi e edno idiotce so mn me nervira ama mn go sakam :))))))))))))))
:wub:

Член од
13 јули 2006
Мислења
125
Поени од реакции
3
мотив е дефинитвно сонот, соништата... да бидам попрецизна :)

Инаку, било што може да биде мотив кај различни луѓе, верувам дека кај сите заедничка е желбата нешто да се постигне, добие, успее...

просто кажано, кога се сака, се' се може :)

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Јас мислам дека бас убаво е поставена темава!
Отсекогаш сум сентиментална личност,секогаш мотивација ЗА СЕ наоѓам во љубовта.. единствена мотивација во животов ми е љубовта кон другите,пријателството и насмевката!Кога знам дека после мојот труд ќе имам нови пријатели,насмеани лица или можеби и нова љубов,секогаш сум максимално мотивирана!

OrTacE

мангуп
Член од
28 мај 2006
Мислења
628
Поени од реакции
5
bradavica666 напиша:
ako uspeete da dadete odgovor na ovoa prasanje togas mozam da ve smetam za moj licen master.
Motiv za se.
е како може една ствар да ме мотивира за многу работи јас не разбирам....неможе за работа, за трчање, за капење, и што знам уште што да ме мотивира една работа:toe: секоја работа си има си има своја мотивација.

Член од
29 мај 2005
Мислења
2.216
Поени од реакции
41
bradavica666 напиша:
Motiv za se.
Претпоставувам дека посоодветен израз за твоето прашање и доаѓање до вистинските одговори е: двигател.
Мотивацијата е малку потесноопфатна од движечката сила во животот на секој поединец.
Мој двигател е љубовта. Кога сум сакана,рушам се пред себе и достигнувам се што ќе замислам.:)
Инаку мотив за работа ми е исклучително фитбекот од клиентите.Таму друг мотив немам,во смисла на плата,услови,колеги,надградаба.
Единствен и најсилен мотив е насмевката на клиентот кога си оди,а ми дошол со солзи. Додуша и тоа движи,ама добра плата движи уште повеќе.
Јас така ја разбирам темава.:)
Фала,пријатно.

Член од
2 април 2006
Мислења
2.842
Поени од реакции
31
kokko напиша:
Пари пари пари

Парите го вртат светот. Тоа е и најголем мотив.

кокко го добиваш првото зелено од мене. :)

SiM

The Power Of Three
Член од
26 јули 2006
Мислења
115
Поени од реакции
0
Mene najgolem motiv mi se parite.So niv mozes se

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
SiM напиша:
Mene najgolem motiv mi se parite.So niv mozes se
Машките ги гледаш како евра а:vozbud:

Љубовта дефинитивно!За се ме мотивира,не правам нешто ако не го правам од љубов!Зборам од крајност во крајност..си ги сакам цигарките и со задоволство ги пушам!Пример за една ситница од животот!

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.750
Поени од реакции
5.003
RealGirL напиша:
Машките ги гледаш како евра а:vozbud:

Љубовта дефинитивно!За се ме мотивира,не правам нешто ако не го правам од љубов!Зборам од крајност во крајност..си ги сакам цигарките и со задоволство ги пушам!Пример за една ситница од животот!

iSKRENOST POSHTUVAM :3: I JAS SUM TAKOV

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
najgolem NAJGOLEM i NAJgolem motiv mi e ljubovta (sakanata licnost) :)
da...pred 2 god. minuvav taka niz eden tezok period i edinstveno ljubovta bese taa sto mi davase motivacija da izdrzam...ljubovta bese motivot poradi koj neizbezno bese da se soocam so toj period...i sega svakam deka za da moze covekot da izdrzi nekoja bolka ili nesto slicno-sekako treba da bide motiviran...t.e. toj motiv mu dava sila na covekot i na toj nacin rabotite izgledaat mn podobro i na se i sesto ke gledas so nasmevka...zatoa sto imas motiv, imas pricina za da go napravis toa sto go pravis...
dokoku covek ne e motiviran togas potesko izgledaat rabotite...no koga veke imas motiv, se e polesno i najteskoto sto treba da go dozivees, ke go dozivees dokolku za toa imas MOTIV :salut:

Kajgana Shop

На врв Bottom