Кој е вашиот тип на девојка/дечко?

Noorotic

пецач на риби
Член од
22 февруари 2011
Мислења
892
Поени од реакции
383
Абе тип како поим ја го подразбирам како на пример тип брашно 400 тип 500, 800 значи какво е брашното од надвор а не одвнатре ( од внатре сите брашна се исти-главната разлика им е надворешноста заправо тие и се само надворешноста немаат внатрешност) е сеа глеам тука некој риби спомињаат карактеристики, значи под тип се подразбира рецимо коса ваква очи такви, висина, дужина, тежина, тело како перформанс и изглед, уши,нос,уста а не карактеристики тоа сасвим друго ај сеа почнете од почеток да пишуете...
и мој тип на женско е... мене уствари ми е битно она да знае што тип си е, пошто има некој глупачи незнаат шо тип се и се умишљаваат а ја такви сум прошол хиљаду и неможе она мене да му кажуе за типови на женски а уште мање за да ми кажуе ја каков тип сум пошто ја сум поим за тип за нив

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Абе тип како поим ја го подразбирам како на пример тип брашно 400 тип 500, 800 значи какво е брашното од надвор а не одвнатре ( од внатре сите брашна се исти-главната разлика им е надворешноста заправо тие и се само надворешноста немаат внатрешност) е сеа глеам тука некој риби спомињаат карактеристики, значи под тип се подразбира рецимо коса ваква очи такви, висина, дужина, тежина, тело како перформанс и изглед, уши,нос,уста а не карактеристики тоа сасвим друго ај сеа почнете од почеток да пишуете...
и мој тип на женско е... мене уствари ми е битно она да знае што тип си е, пошто има некој глупачи незнаат шо тип се и се умишљаваат а ја такви сум прошол хиљаду и неможе она мене да му кажуе за типови на женски а уште мање за да ми кажуе ја каков тип сум пошто ја сум поим за тип за нив
како те викаа тебе?

• Tαммι •

Гостин
Па што не си кажал ти кој тип на девојка е оној твојот? :)
Хм...интересна тема и сега седам и размислувам дали си имам дефинирано каков тип на машки сакам и дали се држам конкретно до тоа.... Па што знам...да знае да направи муабет, да има смисла за хумор...да не е намќор. Да може да ги разбере зборовите што му ги кажувам, а не да ме гледа ко теле во шарена врата. :) Да не е мамино разгалено синче. :) И најважно од се...да не мисли дека секогаш е во право и да не знае да се извини кога ќе згреши. :) Па тоа е она што првично ми привлекува внимание. :)
И да се надоврзам за изгледот. Висок дечко...со убава насмевка мили очиња..и малце мускулче....нема да смета за да можам да се осеќам сигурно покрај него :)

Pl.

Pl.
Член од
16 јули 2009
Мислења
566
Поени од реакции
62
treba da e povisok od mene vo sekoj slucaj, po moznst da ima smega-crna kosa, ok, moze i plav, ama tie smegite gi preferiram.....i da znae kako treba so mene. takov treba...

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Мој тип на девојка? 3 пати мери, еднаш сестра и...

Нажалост не типувам, и не ми е пресуден надворешниот изглед.

Член од
3 март 2009
Мислења
601
Поени од реакции
178
Секој од нас има одреден тип на женска или момак кој посебно не привлекува. И знаеме да кажеме „не е мој тип“ или „ахх он/а е мој тип“. Кој е вашиот тип и дали најчесто излегувате со дечко/девојка кој е ваш тип?
Ќе може прво да ми објасниш кои 'типови' постојат, па да се решам?

Член од
24 септември 2009
Мислења
245
Поени од реакции
35
Во врска со изгледот да е симпатичен со правилни црти, повисок од мене (што не е мн тешко), тело таман (стомачни не се на одмет :P ), косата само да не му е мн долга или во Џастин Бибер стил. А за карактер најбитно ми е да знае да ме насмее, да биде отворен и комуникативен, но да ми биде и предизвик. Да слуша добра музика, да можам да искочам со него и во диско и во парк и да не ми прави проблем. И тоа е тоа :)

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
Нежна фацичка да има, да нема многу бел тен, да биде на некое интелектуално ниво приближно на моето(не викам дека сум паметен) и најважно од се да има разбирање за се она што го работам.

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Да не е идиотка, да не оди на кафе на Ленинова во 12 сабајле по штикли, другарка и да не и е и најбоље пример за каков човек треба она да биде . Хм, што друго. Да слуша добра музика, да не ме тера да одам на места каде што неќам да одам, да не ми се заканува со „нема (внеси ствар што може да ја понуди) ако не (внеси ствар што сака да ја добие) “ , да не пуши (смета , особено во бакнување) и најбитно од се да не се жали дека е слаба/дебела а ништо не превзема со истото.
Специфично, ама не е тип - истребена раса е.

Kajgana Shop

На врв Bottom