D
dobramuzika
Гостин
se pretpostavuva deka pred nashata civilizacija postoele i drugi napredni civilizacii, mozhno e i ponapredni od nashata, pa od tamu i piramidite, shto ne me i chudi.
Мала испрафка буразерче. Нашата цивилизација не е напредна, туку баш уназадена. Технологијата е напредна.se pretpostavuva deka pred nashata civilizacija postoele i drugi napredni civilizacii, mozhno e i ponapredni od nashata, pa od tamu i piramidite, shto ne me i chudi.
se soglasuvam.Мала испрафка буразерче. Нашата цивилизација не е напредна, туку баш уназадена. Технологијата е напредна.
А тоа ти е сасвим друго.
И ја се согласувам со моето мислење, а богами и со твоето согласување.se soglasuvam.
Кога не го употребуваш мозоко туку наместо него дигитрон и компјутер падот на интелегенцијата е природен резултат буразеру исто како кога не употребуваш мускул он атрофира.Таа технологија не се измисли сама, луѓето ја пронајдоа и усовршија. Е сеа дека сме под огромни бранови на пропаганда и коефициентот на интелигенција ќе иде надолу во наредните векови, тоа е резултат на смислен план, во никој случај природен развој на настаните.
Интелигенција е брзина на процесирање на податоци и ништо више, математиката е една наука каде што луѓето што се интелигентно надарени успеваат. Тие еден или два проценти луѓе од светската популација работат за вие да имате луксузи како смартфони, интернет, итн. А дали тоа ви се допаѓа или не, големите корпорации не ги занима многу.Кога не го употребуваш мозоко туку наместо него дигитрон и компјутер падот на интелегенцијата е природен резултат буразеру исто како кога не употребуваш мускул он атрофира.
Друго, интелегенцијата не у математиката врз која се заснова цела модерна наука. Интелектуално е напредна цивилизацијата, ама тоа се само море на информации у нашиот ум, то јест меморија. Напредни сме у стомаците и у мрзата, у претеранио комфор. Луѓето у недостаток на интелегенција ја развиваат технологијата, то јест алатките.
Може и за тоа служеле, кој да ги знае денес, посебно што се празниПирамида е нешто слично како капела : D пред да ги однесееф у гробнице. Пирамиде служиле и за посматртање на омилени соѕвездија.
daj kazhete neshto da gledam, da se zanimavam na jutjub, koj kje cheka do utre vecher za novo video na balkan ufo.Може и за тоа служеле, кој да ги знае денес, посебно што се празни![]()
daj kazhete neshto da gledam, da se zanimavam na jutjub, koj kje cheka do utre vecher za novo video na balkan ufo.Може и за тоа служеле, кој да ги знае денес, посебно што се празни![]()
Имаше еден канал Беби мур, ако е активен ... да проверамdaj kazhete neshto da gledam, da se zanimavam na jutjub, koj kje cheka do utre vecher za novo video na balkan ufo.![]()