Во природата нема правилни лини.....а поготово тие под прав агол. Пробај сликај нешто во твојата околина што има правилна форма-планина, рид, река, камен, дрво...гранка....
Vo stokaИ во што мислите дека ќе еволуирате, во ангели или во демони?![]()
Бреејј, комбинација на Doctor Who и Stargate во еден пост.Znaci ima dokazi na televizija deka piramidite gi izgradile edni vonzemjani sto se kako crvi i se zakacuvaat kako paraziti na teloto i gi kontroliraat lugjeto i taka tie znaele za mnogu tehnologija sto ne ja znaele i tie imaat dojdeno na zemjata preku edni vrati sto se vrtat vo krug i edno kako voda izleguva ova e iskopano vo egipet.
@SF Добро,можеби некакви вонземјани имале удел во изградбата на пирамидите,ама тоа дека биле црви вонземјани кои се закачувале како паразити.....Бреејј, комбинација на Doctor Who и Stargate во еден пост.![]()
Стар пост е овој, али интересно ми падна тоа со црвот вонземјанин, има баш ваква епизода во Мат Смит како доктор и Клара како придружничка.@SF Добро,можеби некакви вонземјани имале удел во изградбата на пирамидите,ама тоа дека биле црви вонземјани кои се закачувале како паразити.....![]()
Не само Doctor Who и Stargate,туку и The X Files блендирање...,звучи лудо !![]()
Знам,и јас го гледам тоа.Стар пост е овој, али интересно ми падна тоа со црвот вонземјанин, има баш ваква епизода во Мат Смит како доктор и Клара како придружничка.
Прегледај го приврзокот 193114
Бреејј, комбинација на Doctor Who и Stargate во еден пост.![]()
Како тргна работава и infinity stone ќе најдат во пирамидивеНе само Doctor Who и Stargate,туку и The X Files блендирање...,звучи лудо !![]()
Како тргна работава и infinity stone ќе најдат во пирамидиве[DOUBLEPOST=1530363763][/DOUBLEPOST]Имам јас литано за слични вакви паразити во книгата Мисија од Миле Костов (sci-fi, мистерија). Ама тие повеќе беа нешто како демони. И главниот тип ги бркаше со парацелзусов тризабец.
Не претерувај сега. Да беа коцкести коцки ќе градеа. Овие се пирамидести затоа пирамиди.
Македонче не е Македонче ако не е побркано во паметот.
Шега на страна,не знаеме како изгледаат вонземјаните.Може и да се коцкести,но многу понапредни од луѓето,па им помогнале да ги изградат пирамидите со некакви упатства.
Кој знае......Не претерувај сега. Да беа коцкести коцки ќе градеа. Овие се пирамидести затоа пирамиди.![]()
На добар пат си тргнал. Патот кон ВИСТИНАТА. Се надевам дека си подготвен да се соочиш, со својата инфантилност.Црната Земја, т.е. Египет своевремено била најразвиена цивилизација во светот . Сите духовни окултни учења потекнуваат од таму и се раширени ширум светот од Египет, тоа се знаења со огромно значење и моќ, денес достапни за малкумина, за одредена елита која претежно ги злоупотребува, но сепак има и групи кои го чуваат вечниот оган на просветлувањето во корист на човештвото. Сакам да кажам, египетската цивилизација имала огромно, клучно влијание и значење во светот. Мислам дека пирамидите и за тоа се изградени како симбол на стремежот на просветлувањето на човекот и човештвото и достигнување на совршенството и слично. Не би требало да биде проблем за така моќна цивилизација да може да изгради такви пирамиди.