Во природата нема правилни лини.....а поготово тие под прав агол. Пробај сликај нешто во твојата околина што има правилна форма-планина, рид, река, камен, дрво...гранка....
Vo stokaИ во што мислите дека ќе еволуирате, во ангели или во демони?
Бреејј, комбинација на Doctor Who и Stargate во еден пост.Znaci ima dokazi na televizija deka piramidite gi izgradile edni vonzemjani sto se kako crvi i se zakacuvaat kako paraziti na teloto i gi kontroliraat lugjeto i taka tie znaele za mnogu tehnologija sto ne ja znaele i tie imaat dojdeno na zemjata preku edni vrati sto se vrtat vo krug i edno kako voda izleguva ova e iskopano vo egipet.
@SF Добро,можеби некакви вонземјани имале удел во изградбата на пирамидите,ама тоа дека биле црви вонземјани кои се закачувале како паразити.....Бреејј, комбинација на Doctor Who и Stargate во еден пост.
Стар пост е овој, али интересно ми падна тоа со црвот вонземјанин, има баш ваква епизода во Мат Смит како доктор и Клара како придружничка.@SF Добро,можеби некакви вонземјани имале удел во изградбата на пирамидите,ама тоа дека биле црви вонземјани кои се закачувале како паразити.....
Не само Doctor Who и Stargate,туку и The X Files блендирање...,звучи лудо !
Знам,и јас го гледам тоа. Интересно е.Стар пост е овој, али интересно ми падна тоа со црвот вонземјанин, има баш ваква епизода во Мат Смит како доктор и Клара како придружничка.
Прегледај го приврзокот 193114
Бреејј, комбинација на Doctor Who и Stargate во еден пост.
Како тргна работава и infinity stone ќе најдат во пирамидиве [DOUBLEPOST=1530363763][/DOUBLEPOST]Имам јас литано за слични вакви паразити во книгата Мисија од Миле Костов (sci-fi, мистерија). Ама тие повеќе беа нешто како демони. И главниот тип ги бркаше со парацелзусов тризабец.Не само Doctor Who и Stargate,туку и The X Files блендирање...,звучи лудо !
Како тргна работава и infinity stone ќе најдат во пирамидиве [DOUBLEPOST=1530363763][/DOUBLEPOST]Имам јас литано за слични вакви паразити во книгата Мисија од Миле Костов (sci-fi, мистерија). Ама тие повеќе беа нешто како демони. И главниот тип ги бркаше со парацелзусов тризабец.
Не претерувај сега. Да беа коцкести коцки ќе градеа. Овие се пирамидести затоа пирамиди.
Македонче не е Македонче ако не е побркано во паметот.
Шега на страна,не знаеме како изгледаат вонземјаните.Може и да се коцкести,но многу понапредни од луѓето,па им помогнале да ги изградат пирамидите со некакви упатства.
Кој знае......Не претерувај сега. Да беа коцкести коцки ќе градеа. Овие се пирамидести затоа пирамиди.
На добар пат си тргнал. Патот кон ВИСТИНАТА. Се надевам дека си подготвен да се соочиш, со својата инфантилност.Црната Земја, т.е. Египет своевремено била најразвиена цивилизација во светот . Сите духовни окултни учења потекнуваат од таму и се раширени ширум светот од Египет, тоа се знаења со огромно значење и моќ, денес достапни за малкумина, за одредена елита која претежно ги злоупотребува, но сепак има и групи кои го чуваат вечниот оган на просветлувањето во корист на човештвото. Сакам да кажам, египетската цивилизација имала огромно, клучно влијание и значење во светот. Мислам дека пирамидите и за тоа се изградени како симбол на стремежот на просветлувањето на човекот и човештвото и достигнување на совршенството и слично. Не би требало да биде проблем за така моќна цивилизација да може да изгради такви пирамиди.