Кој/а од кој град/крај потекнува?

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Сопотница, Демир Хисар, роден Загреб, живеам Скопје. :)

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Роден во болница, живеам у Гостивар а за две-три недели се преселувам во Цирих, Швајцарија.

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
Наташа напиша:
Јас сум од Струмица ,но живеам во Германија.

kazi malce poprecisno....ger. e golema.......... :wink:

a inace..."od kaj ste".....pa roden blizu san francisco.......ziveam vo moment vo edno selo blizu skopje called san marino....a pred toa vo bavarija pred alpite.....e bas skoro od tamo kade slusate vesti za poplavite denovive...........

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.098
Re: Од каде си?

Буковец напиша:
После темите со имињата и годините остана уште да си кажеме од каде сме или ако сте во туѓина, на кој дел од земјинава топка.
Како што е редот да почнам јас.
Од Скопје сум, а моментално сум во Брисел, Белгија.
Буковец, ти да не си уствари музичарот што ми праќаше смешни фотки на мејл? ;)

P

Princ

Гостин
Re: Од каде си?

Буковец напиша:
После темите со имињата и годините остана уште да си кажеме од каде сме или ако сте во туѓина, на кој дел од земјинава топка.Како што е редот да почнам јас.
Од Скопје сум, а моментално сум во Брисел, Белгија.
Taka e. Koga ke zdosadi ovaa predlagam da otvorime edna "Kako ja polivate bavcata?" ili "Koja boja corapi vi e omilena?". Temive se... da ne recam FANTASTICNI!!!! (patem, ova ironija bese ako ne primetivte). Prodolzete so prekrasnive muabeti. Samo napred. (do kraj e ironija.
Pozdrav. (osven ovoj del naravno).

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.098
Предлагам да отвориш фантастична тема. Барем "сефте" напрај! :)

P

Princ

Гостин
Imam otvarano interesni temi, ne zezaj sega. Nego se zacudiv kolku nekoi se spremni da "pletat" samo za da kacat broj na postovi (ili da namalat broj na kilogrami) ili whatever.
Prostete sto precev. Prodolzete so ubavite muabeti i so kreativnite prasanja/odgovori (+2 predlozi za temi dadov taka da ne ste u zaguba). Mistik, brisi gi postovive ako sakas ako ne neka stojat kako inventar.
Pozdrav.

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.098
Знаев дека погрешно ќе ме сфатиш. Во мојот пост немаше вооптшо иронија.

Никој неможе да му забрани на некого каков топик да отвори во "општи муабети", освен ако не е навредлив или слично , нели?

А за конструктивните дискусии сите треба да придонесеме...

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
Принц.. јеби га се слагам со тебе до некаде. Сите знаеме дека е така..
Јас уште од пред некое време барав поактивните членови да се вклучат во дискусија во малку посериозните теми.
Така би сакал да биде јас. Што не значи дека мора..

Ова беше само мала дигресија и надоврзување на погорните постови. Можеме да продолжиме со местата на живеење :D ..не ми смета :wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom