- Член од
- 14 јули 2005
- Мислења
- 2.128
- Поени од реакции
- 41
Планираш?Acid напиша:Никола, јас кога ќе почнам со работа во конкурентската компанија, ќе го променам никот во 075 и ќе те банирам. :dev1:
Планираш?Acid напиша:Никола, јас кога ќе почнам со работа во конкурентската компанија, ќе го променам никот во 075 и ќе те банирам. :dev1:
па комшијата ми работеше во Мобимак, па му понудија подобра позиција во космофон, па таму се префрли. Па и мене ништо не ми значи ниедна компанија, каде има повеќе шанси за успех и пари, таму ќе одам.Никола, јас кога ќе почнам со работа во конкурентската компанија, ќе го променам никот во 075 и ќе те банирам
Да ве, се гледа по аватаротMeGi_xtz напиша:од ГАЗИ БАБА тоа кажува се!!! нај мафијашка населба у ск а и пошироко :lol: :lol:
А и најманијачка, богами... Барем таму околу ПМФ...MeGi_xtz напиша:од ГАЗИ БАБА тоа кажува се!!! нај мафијашка населба у ск а и пошироко :lol: :lol:
мора да се прилагодиш на околината тоа е хоби на сите газибапци ''мафијаштво и ренесанса'' :lol:Acid напиша:Да ве, се гледа по аватаротMeGi_xtz напиша:од ГАЗИ БАБА тоа кажува се!!! нај мафијашка населба у ск а и пошироко :lol: :lol:
мене не ми се десило да ми се изманијачи некој...мислам поголем манијак од мене здравје...а има има чичковци со мантили па нешо по студентки се манијачат..ама се организираа фраериве газибапски и у акција..манијаците го извлекоа подебелиот крајspooky напиша:А и најманијачка, богами... Барем таму околу ПМФ...MeGi_xtz напиша:од ГАЗИ БАБА тоа кажува се!!! нај мафијашка населба у ск а и пошироко :lol: :lol:
Acid напиша:Роден во Скопје, живеам во Скопје.
Сакам да живеам некаде во дијаспората. Има заинтересирани дијаспорки? :lol:
Незнам шведски, а незнам ни шпански, освен некои зборчиња типични за шпанските серии (basta, por favor, perra, te quiero, dinero, sexo).Sandra напиша:Acid напиша:Роден во Скопје, живеам во Скопје.
Rodena vo svedska, Ziveam vo svedska, Ke se selam vo Barcelona za brzo vreme. IDISH SO MENE ? ))))))))
Haha. srci so mene na koj jazik sho sakash ke zborame. ne trebit ni da zborame so racete ke objasnuvame sho sakame da kazhime. HAhaHAhAcid напиша:Незнам шведски, а незнам ни шпански, освен некои зборчиња типични за шпанските серии (basta, por favor, perra, te quiero, dinero, sexo).Sandra напиша:Acid напиша:Роден во Скопје, живеам во Скопје.
Rodena vo svedska, Ziveam vo svedska, Ke se selam vo Barcelona za brzo vreme. IDISH SO MENE ? ))))))))
Ветуваш дека ќе збориме само македонски (или англиски)?
Мистичен напиша:Нешто офф топик:
Ги замислувам новите маркетинг кампањи на Мобимак кога ќе се запосли НИкола:
"Удри ја кучката, стани пост пејд претплатник и избери гратис телефон!"
"Донеси го прслокот од таа со која си бил вчера и освој гратис ваучер!"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: