Која музика не сакате да ја слушате воопшто?

Кој вид на музика не сакате да го слушате

• Вкупно гласачи
    442

Dehumanizer

Chicken Invader
Член од
29 јуни 2008
Мислења
71
Поени од реакции
5
И бај д веј siMphonyc се пише. И си можел да напишеш едноставно МЕТАЛ...зашо не постојат само тие три вида метал музика..извинете аген за офф-топик!

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
СиНфонииик? Оооо зарем??
Сум се нашла во ситуација да слушам секаква музика, и да не ја сменам, освен турбофолк и ар ен би. Поп правецот ми е ептен онака ко на заебанција, детски песни, ретардирани мелодии и текстови. Simply adorable.

U

UnholY

Гостин
[vladimir];1712019 напиша:
Зошто да реплицираш?
Зошто едноставно не го почитуваш тоа што друг го напишал?
Се работи за вкусови кај секој е индивидуално, ти сакаш метал, друг рап, поп, панк....имам многу жанрови.
Ако за тебе металот е квалитетна музика за мене може е класиката, џезот, ска итн...Не се обидувај да наметнуваш нешто што за тебе е во ред, а за друг не е
Владе, глеај го бе се раскрекал :pipi:

Како шо некој се смета себеси за компетентен да навредува одреден музички жанр, ја се сметам за уште покомпетентен да му удрам реплика.
Наметнувањето во оваа ситуација не постои.
Никој не пробува да наметне нешто некому, се работи чисто за изјаснување.

Зошто едноставно не го почитуваш тоа што друг го напишал?
Како шо некој друг не почитува и те принудува да читаш како го нарекува срање твојот омилен музички правец, така и ја не сум во можност да изразувам почит.

Добро де, не сакам да почитувам, и шо сега?

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.297
abe zar ima potreba da davam obrzlozenie za toa deka ic ne sakam TURBOFOLK da slusam .....:zid:

Lorddd

Титула - Лорд
Член од
18 март 2007
Мислења
1.067
Поени од реакции
53
Новите српски и бугарски неможам да ги поднесам. И не сум баш по Death Metal i Black Metal.

noodle ®

Teetleh
Член од
3 декември 2005
Мислења
1.527
Поени од реакции
257
Некои хардшиттрешкоркурсестреседршнедај метал и ист таков вид на тупса тупса и транс. Друго све се трпи.

Едит: И Брајан Адамс. :pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom