Same here.Он топик:турбото не сакам да го слушам воопшто,све друго може да се поднесе колку толку.
Паметно паметно.Само едно не ми е јасно...Како можат луѓето метал да слушаат?...Стварно не ми е јасно ...зарем е можно толку патолошко-оболени фаци да има?...
Само едно не ми е јасно...Како можат луѓето метал да слушаат?...Стварно не ми е јасно ...зарем е можно толку патолошко-оболени фаци да има?...
Секој си има свој укус, ја слушам скоро секаква музика ама наомилена ми е рок и метал.Само едно не ми е јасно...Како можат луѓето метал да слушаат?...Стварно не ми е јасно ...зарем е можно толку патолошко-оболени фаци да има?...
Ај објасни ми што за тебе значи патолошки-оболени лица(фаци) зошто навистина неможам да сфатам од каде тоа право го земаш да невредуваш некој само затоа што не го дели истото мислење со тебе во однос на музиката.Само едно не ми е јасно...Како можат луѓето метал да слушаат?...Стварно не ми е јасно ...зарем е можно толку патолошко-оболени фаци да има?...
Ти одговара title-от многуСамо едно не ми е јасно...Како можат луѓето метал да слушаат?...Стварно не ми е јасно ...зарем е можно толку патолошко-оболени фаци да има?...
И мене не ми е јасно зашто постојат толку глупи луге .. ама шо да праам!Само едно не ми е јасно...Како можат луѓето метал да слушаат?...Стварно не ми е јасно ...зарем е можно толку патолошко-оболени фаци да има?...
Вчера, прочитав во Црна Хроника дека Let 3 силувал некоја параонична девојка.Само едно не ми е јасно...Како можат луѓето метал да слушаат?...Стварно не ми е јасно ...зарем е можно толку патолошко-оболени фаци да има?...