Која музика не сакате да ја слушате воопшто?

Кој вид на музика не сакате да го слушате

• Вкупно гласачи
    442
И бај д веј siMphonyc се пише. И си можел да напишеш едноставно МЕТАЛ...зашо не постојат само тие три вида метал музика..извинете аген за офф-топик!

И бај д веј siMphonyc се пише. И си можел да напишеш едноставно МЕТАЛ...зашо не постојат само тие три вида метал музика..извинете аген за офф-топик!

А не беше Symphonic?

СиНфонииик? Оооо зарем??
Сум се нашла во ситуација да слушам секаква музика, и да не ја сменам, освен турбофолк и ар ен би. Поп правецот ми е ептен онака ко на заебанција, детски песни, ретардирани мелодии и текстови. Simply adorable.

[vladimir];1712019 напиша:
Зошто да реплицираш?
Зошто едноставно не го почитуваш тоа што друг го напишал?
Се работи за вкусови кај секој е индивидуално, ти сакаш метал, друг рап, поп, панк....имам многу жанрови.
Ако за тебе металот е квалитетна музика за мене може е класиката, џезот, ска итн...Не се обидувај да наметнуваш нешто што за тебе е во ред, а за друг не е

Владе, глеај го бе се раскрекал :pipi:

Како шо некој се смета себеси за компетентен да навредува одреден музички жанр, ја се сметам за уште покомпетентен да му удрам реплика.
Наметнувањето во оваа ситуација не постои.
Никој не пробува да наметне нешто некому, се работи чисто за изјаснување.

Зошто едноставно не го почитуваш тоа што друг го напишал?

Како шо некој друг не почитува и те принудува да читаш како го нарекува срање твојот омилен музички правец, така и ја не сум во можност да изразувам почит.

Добро де, не сакам да почитувам, и шо сега?

Новите српски и бугарски неможам да ги поднесам. И не сум баш по Death Metal i Black Metal.

Некои хардшиттрешкоркурсестреседршнедај метал и ист таков вид на тупса тупса и транс. Друго све се трпи.

Едит: И Брајан Адамс. :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom