Која игра сте ја играле најдолго

manijak

Full of shit!
Член од
15 април 2006
Мислења
1.219
Поени од реакции
1
GTA San Andreas ja растурив од играње, дури и градовите на памет ги научив :lud:

Член од
16 мај 2006
Мислења
137
Поени од реакции
1
Zeratul напиша:
хахахаха едитори не ти помагале? слаби едитори имаш, јас со голи раце (0 итеми) ќе ти го здробам херојот (под услов и ти да не си правел Pimp my Hero). Или втора варијанта само со 1 custom made item.
pa dobro ako e fintata da se baraat editori i sifri za igri togas koj k*r e poentata u igranje... a za da me zgazis bez editori? tesko.....

Член од
27 април 2006
Мислења
127
Поени од реакции
3
StarCraft: BroodWar definitivno najstara i najdolgo igrana igra koja i den denes ja igram :mist:

СтрумичанецО

infinite harmonies...
Член од
21 март 2006
Мислења
506
Поени од реакции
46
Zeratul напиша:
Ја играш поради Dota или за со градење?
Warcraft 3 со градење не ми се допаѓа тоа што е МНОГУ неконвенционална. Од реплејите што ги гледав на врвни играчи се игра со неколку војничиња, неколку хероја и му идеш во база, му рушиш градби и телепорт дома без да ти убие ништо.
Некако нема многу стратегија тука... само треба малце да ја усовршиш техниката.

За разлика од Starcraft :icon_lol: каде фаќаш стратешки места, се пукаш на повеќе места одеднаш, играта има нешто што се вика баланс и целата игра се движи 3 пати побрзо, што е многу потешко да се развие Микро и Макро скил.

Можеби како и секој друг Starcraft играч сум многу критички кон Warcraft 3.
ја играм играта на нормален начин , соло , преку оригинален battle.net CD-key , а она со дота е мноу поглупо од обична игра, се контролира само еден херој , правиш некои артефакти и со околу 50 apm (акции во минута ) ја завршуваш играта.
точно е дека играта не е доволно избалансирана , и најголеми мајстори на W3 ке се согласат со тоа , не знам колку редовно посетуваш такви форуми , но секоја 5 тема е -Orc imbalance , Undead overpowered итд итд. она за Starcraft и фаќање стратешки места, точно дека играта треба повеке концентрација и акција , микро пред се бидејки играта се сведува на војни со помал број армија како немање херои , што е прилично тешко да се избалансират во војна помеѓу две раси , а камоли меѓу четири , случај во W3.
како и да е , мојот избор останува на W3 , дефинитивно сум против WoW , ама Blizzard видоа голем профит од неа , ја направија играта супер интересна за оние кои се зависни од неа и земаат голема пара од јузерите.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
wining eleven. треба да се забрани таа игра зошто е полоша од секоја дрога 24/7

Член од
6 мај 2006
Мислења
1.890
Поени од реакции
4
Diablo 2 i Broodwar i Premier Manager 97,98,99,2000,2001

LP Fan

Mike Shinoda
Член од
10 мај 2006
Мислења
117
Поени од реакции
1
Ја најдолго ја играм Unreal Tournament 2004. Животот си го посветив на таа игра.

Член од
20 ноември 2005
Мислења
614
Поени од реакции
64
NSF site do sega sto iskocile gi imam igrano :) nif definitivno

Член од
17 мај 2006
Мислења
70
Поени од реакции
1
dali nekoj probal the sims 2 da ja svrti :):):):):):):):):):):):):):):):):):):)19 generacii pominaa i na krajot uninstal

The_Joker

Right Place, Right Time
Член од
23 мај 2006
Мислења
122
Поени од реакции
0
do sea najvise vreme sum pominal na Starcraft, winning 11 i soldier of fortune (se dur ne ja svrtev) a od lan Warcraft dota i counter strike

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
Baldur's Gate II: Shadows of Amn (i use ja igram, ja igram veke 4 godini)

Alpha Centauri (ne mozam da najdam asl CDjka da prodolzam so igrajne :( )

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Najdolgo sum ja igral Fifa 2003 zasto ja zemav uste koga ispadna a posle nemav dolgo kupeno nov kompjuter pa ne mozev da zemam nova a mnogu sakam da igram fudbal.

Член од
16 февруари 2006
Мислења
459
Поени од реакции
48
Diablo 2 ja igrav edna godina po 12 saata na den

Kajgana Shop

На врв Bottom