Која игра сте ја играле најдолго

sveznajko

Random nobody
Член од
17 август 2006
Мислења
522
Поени од реакции
101
Балдур`с Гејт

Baldur`s Gate 2 : Shadow of Amn
Не можам да кажам колку точно сум ја плешал, али гарант има едно 3 недели , а `дневна доза` ми е од самрак до самрак :poss:

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
ja najdolgo sum ja igral cossaks the art of war 2 godini pocnete da ja igrate -:duel: preporaka

Buu

Член од
5 август 2006
Мислења
12
Поени од реакции
0
pa vaka najmnogu sum ja igral War Craft reing of chaos i the frozen throne edno 2 god . prvin na fals serverite najvise na xpam ... bev tamu megu prvite aka freak_mkd :D

Член од
22 јули 2006
Мислења
1.265
Поени од реакции
36
Морам да кажам дека најмногу време сум потрошил на Red Alert 2, Yuri's Revenge и Civilization 4.

BTW слушнав од некаде дека имало сервери на нетов каде што можело да се игра Yuri's Revenge, па би сакал да се испробаме со некој од вас постариве играчи на игрицава. Колку за информација, јас имам само 15 години, ама верувајте дека би ве скапал :pishtoldz :pishtoldz :pishtoldz :pishtoldz . :pos2: Стварно ви го викам ова, не се шалам. Значи, ако има тука некои стари фанови на Yuri's Revenge видете ако можете да најдете каде може да се игра игрицава, зашто ме фаќа носталгија. Ми се игра Јурииииииииии :vozbud:

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Age Of Empires I, Age Of Empires Rise Of Rome и Age Of Empires 2 тие сум ги играл најдолго време, а и Unreal Tournament.

Член од
8 јуни 2006
Мислења
131
Поени од реакции
1
Age of Mythology i dvete!Na nea se nauciv da igram strategii ja igram najveke od site!

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Conquer sum igral bez prestan 5 saata.:nesum:

YuZe

Sic Semper Tyrannis
Член од
22 септември 2005
Мислења
1.968
Поени од реакции
2.259
Ако се сметаат web-based игрите, најдолго сум ја играл OGame и тоа 8 месеци.

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.759
Поени од реакции
5.035
GTA Vice city edno 15 casa non-stop , a onaka edno 4 meseci

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Изглеа не сфатив шо прашуете...ГТА Вајс Сити сум ја играл едно 4 месеца...игра шо ме зарази до максимум

Член од
23 август 2006
Мислења
46
Поени од реакции
96
StarCraft ja igram 8 godini, t.e. prvo StarCraft pa posle i BroodWar koga izleze...
I mislam deka prilicno ja vladeam igricata, mozam da presmetam nekoj koreanec! :tapp:
Inace favourite rasa neam, pretezno igram so Zerg, ali se desava i terran da zaigram u tim ako sme mada so momcite so koi igram nema taktiki i finti, nema nekoj nesto da ne znae u igrata taka da mozes da ocekuvas SE od sekoj i ne e mnogu interesno, t.e. ne mozes da zaebes nekoj so 4 lurkeri u baza :nenene:

Член од
20 август 2006
Мислења
22
Поени од реакции
0
Najdolgo ja igrav The Sims 2. Ja imav dve godini i celi denovi samo toa. Licev na cudoviste so crveni oci od nespienje mi bese sram da izlezam od doma ali za toa vreme se zapalija stotina kuki, se rodija nad 500 bebinja i ubiv duplo poveke luge sema e mora da ja nabavite. Za zal mene misteriozno mi iscezna od komp. i vinovnikot uste strada:nerv:

^MooN_RideR^

Blue in HearT
Член од
20 април 2006
Мислења
853
Поени од реакции
48
Najinteresbi igri do sea mi bea MENAGER ja igram uste od prvio del koga izleze.A najdolgo ja igraf i najdobro zamislena igra bese mislam i uste e za mene FIFA MENAGER.Ja igram cela god i poveke mozebi.MENAGER THE BEST

Член од
6 мај 2006
Мислења
272
Поени од реакции
1
Јас најдолго сум ја играла Red Alert, и ГТА вајсити...

Член од
9 јуни 2005
Мислења
211
Поени од реакции
23
no one lives forever , ne i se simnav 14 saati a onaka od sto se zakaciv na nea a tesko se otkacuva Max Payne

Kajgana Shop

На врв Bottom