Го слушав Трифун Костовски на радио раскажуваше дека останувале во игра затоа што успешно наплаќале долгови преку извршители, и дека тие три месеци кога извршителите не работа, Еуростандард банката пропаднала ... беда ... банката работи само додека соработува со извршителите?go vidovte li ova:
![]()
Господ постои и има конкуренција, името и е е Народна банка
Овој текст е напишан од ограбените граѓани во ЕУРОСТАНДАРД БАНКАТА На 12 Август 2020 година се обелодени најголемиот грабеж на народни пари во историјата на Република Македонија. Пленот тежи повеќе од 60 милиони евра во кеш префрлен на сметки на компании и физички лица. Висока сума и за многу пfokus.mk
Дај ми мене 1000-ка за да не те кажамEdno prasajne povlekov od stopansak banka od bankomat 2000 denari bankomatot mi dade 4000 denari eve ima edna nedela nema nikakva promen ni pa od bankata mi se ima javeno e sega dali ce gi vratam ovie 2000 denari ili ce vidam i jas nekoj car vo zivotov moj![]()
Ќути си трај си ... Ако побараат,врати ...Edno prasajne povlekov od stopansak banka od bankomat 2000 denari bankomatot mi dade 4000 denari eve ima edna nedela nema nikakva promen ni pa od bankata mi se ima javeno e sega dali ce gi vratam ovie 2000 denari ili ce vidam i jas nekoj car vo zivotov moj![]()
Moze, bez problem. Mozes i druga karticka da pravis i povrzes so novata smetka.Дали може 2 трансакциски сметки во една банка ? имам веќе една сметка со картичка но сакам одделна сметка или картичка?
нлб викаат неможиMoze, bez problem. Mozes i druga karticka da pravis i povrzes so novata smetka.
Во Стопанска Банка ад Битола, може да отвориш две трансакциски сметки на исто име, со тоа што едната е 6-ка а другата 8-цаДали може 2 трансакциски сметки во една банка ? имам веќе една сметка со картичка но сакам одделна сметка или картичка?