и ја играм.
Веќе ми го активираа, ме даде во 3.1 лига. Тимот ми се вика КК Гемиџии - Велес, ама имам прашање што пари да му барам на овој играч ? Мислам дека е подобро да го продадам како би земал засилувања имам само 2 милиона а и побрзо ќе се развива.за 10 минути ќе го имаш тимот.
Овој да беше на почеток сезона ќе лапнеше 2-3 милиончиња.Сега биди среќен да оди за 100 илјади.Не се брзи со трансфери,полека полека се ќе си дојде на свое место.Само прво за да ја научиш играва прочитај го прирачникот. Добредојде на играва и со среќа па за некоја сезона да те видам со мене во Суперлига.Веќе ми го активираа, ме даде во 3.1 лига. Тимот ми се вика КК Гемиџии - Велес, ама имам прашање што пари да му барам на овој играч ? Мислам дека е подобро да го продадам како би земал засилувања имам само 2 милиона а и побрзо ќе се развива.
Марко Врангалов [PF, SF]
години - 16
висок - 201
скил - 16.844
тежок - 97
исто така и ..
одбрана - 7
два поени - 6
дриблинг - 6
брзина - 6
скокови - 6
слободни - 6
три поени - 7
подавање - 4
искуство - 0
За 100К ич не ни го продавам, подобро нека седи во тимов. Него ќе видиме како ќе оди а за Суперлига треба бајги сезониОвој да беше на почеток сезона ќе лапнеше 2-3 милиончиња.Сега биди среќен да оди за 100 илјади.Не се брзи со трансфери,полека полека се ќе си дојде на свое место.Само прво за да ја научиш играва прочитај го прирачникот. Добредојде на играва и со среќа па за некоја сезона да те видам со мене во Суперлига.
Овој прв тим ти е??Или имаш уште?За 100К ич не ни го продавам, подобро нека седи во тимов. Него ќе видиме како ќе оди а за Суперлига треба бајги сезони
Имав порано како што веќе реков, ја играв играва ама престанав.. еве сега пак почнувам.Овој прв тим ти е??Или имаш уште?
Како ти се викаше тимот?Имав порано како што веќе реков, ја играв играва ама престанав.. еве сега пак почнувам.