Кошаркарски онлајн менаџер

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Супер,јас идам на изненадување со Креатив,се е можно:)

Член од
8 август 2008
Мислења
1.309
Поени од реакции
151
јас морам да пробам да го тепам д бест тим или крволочни тигрови,инаку не ми бега баражот,ама не е страшно многу,мислам дека во бараж ке го тепам кој и да е 4-то пласиран од вторите дивизии дали ке бидат Шмајзери,Струмица кингс,Варетинс или Работнички кои воедно мислам дека се и најјаки од другиве.........

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
8:0 на почетокот против Македонија, еве сега и 10:2, ајде да излезам додека не почнале да паѓаат како зрели крушки.
Колку да се пофалам. :jaj:

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
The away team didn't have enough players set on the bench, so the referees had to call the game. (Walkover)

Како да го изиграм мечов играм против Ред Тим неможам да почнам ! :nesvest:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Има комисија утре у 14:00 ќе одлучат!!!
Иначе јас тепав на гости со Креатив 41-73,Кирца го тепаше Лионс 14 разлика,сега разликата помеѓу мене и Лионс е една победа и 105 поени разлика,со оглед на тоа дека Вујадиновиќ загуби,сеа имаат исто со Куманово,а Лионс игра со Куманово идно коло,Куманово ќе брка кош разлика(ваљда),јас играм дома со Аба ќе барам победа,па ќе видиме како ќе биде:)

V

Viktoranius

Гостин
The away team didn't have enough players set on the bench, so the referees had to call the game. (Walkover)

Како да го изиграм мечов играм против Ред Тим неможам да почнам ! :nesvest:
Не си платил давачки за сала. Секој месец се плаќа. Сеа комисијата утре ќе одлучува дали да ти продолжат рокот.

Иначе го победив на Свислион Пелистер, и тоа му е прв пораз оваа сезона на домашен терен, и втор пораз воопшто во првенството. За МВП сигурно ќе ми биде новиот играч кој даде 32 коша.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Победа над Лајнс оф Куманово од 14 разлика.Што да кажам мен оф д меч Радулович 39 скока и 26 поени 66 рејтинг.Следно со Вујадинович радулович одмара за да во бараж ќе го растурам кој и да ми се падне.

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
Не си платил давачки за сала. Секој месец се плаќа. Сеа комисијата утре ќе одлучува дали да ти продолжат рокот.

Иначе го победив на Свислион Пелистер, и тоа му е прв пораз оваа сезона на домашен терен, и втор пораз воопшто во првенството. За МВП сигурно ќе ми биде новиот играч кој даде 32 коша.
ПФФ ДЕГЕНИШТА СИТЕ СЕА СУМ - 88.000 Ми земаа 200.000
Клошари немаат пари :pipi:
Ма што к*р ме боли коа е игра сењачка обична :pos2:

Enis_gv

Dictator.
Член од
17 март 2009
Мислења
353
Поени од реакции
9
ПФФ ДЕГЕНИШТА СИТЕ СЕА СУМ - 88.000 Ми земаа 200.000
Клошари немаат пари :pipi:
Ма што к*р ме боли коа е игра сењачка обична :pos2:

Хехе немој да пцуеш...:nenene: А ти изгуби Слузбено?

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Ulisses Amador (706592)
Мојот најнов играч,се надевам дека ќе игра добро кај мене,4-5 позиција ќе го играм и така на тие позиции сум слаб ама сега со овој и со претходно тој Романецот што го земав ќе бидам добар.
За 1.1 или 1.2 дивизија каде што 99% ќе бидам ќе бидат добри.

Enis_gv

Dictator.
Член од
17 март 2009
Мислења
353
Поени од реакции
9
Ulisses Amador (706592)
Мојот најнов играч,се надевам дека ќе игра добро кај мене,4-5 позиција ќе го играм и така на тие позиции сум слаб ама сега со овој и со претходно тој Романецот што го земав ќе бидам добар.
За 1.1 или 1.2 дивизија каде што 99% ќе бидам ќе бидат добри.
Добар тие играчот...А шансите како што кажа да опстаниш во Суперлигата ти се многу мали...

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Отиде уште една сезона...

Во последното коло очекуван пораз од Битолски уништувачи на забава иако водев 5 разлика на полувреме, ама уште на почетокот се повреди Примо, добро е што ќе биде отсутен само 4 дена, таман се враќа за во сабота за баражот.
84:62 на крај, само 6 мои играчи успеаја да дадат поени, другите спијат, спијат...

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Јас официјално 2 место и директен пласман во 2 лига:):)

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
леле каква шанса пропуштив,ми требаше само победа,1 разлика ќе беше доволно,ама баш се погоди играчите ич не ми беа расположени,тоа е тоа...

Член од
24 март 2009
Мислења
128
Поени од реакции
0
Отиде уште една сезона...

Во последното коло очекуван пораз од Битолски уништувачи на забава иако водев 5 разлика на полувреме, ама уште на почетокот се повреди Примо, добро е што ќе биде отсутен само 4 дена, таман се враќа за во сабота за баражот.
84:62 на крај, само 6 мои играчи успеаја да дадат поени, другите спијат, спијат...

Izvini za Primo

Kajgana Shop

На врв Bottom