Не си платил давачки за сала. Секој месец се плаќа. Сеа комисијата утре ќе одлучува дали да ти продолжат рокот.The away team didn't have enough players set on the bench, so the referees had to call the game. (Walkover)
Како да го изиграм мечов играм против Ред Тим неможам да почнам ! :nesvest:
ПФФ ДЕГЕНИШТА СИТЕ СЕА СУМ - 88.000 Ми земаа 200.000Не си платил давачки за сала. Секој месец се плаќа. Сеа комисијата утре ќе одлучува дали да ти продолжат рокот.
Иначе го победив на Свислион Пелистер, и тоа му е прв пораз оваа сезона на домашен терен, и втор пораз воопшто во првенството. За МВП сигурно ќе ми биде новиот играч кој даде 32 коша.
ПФФ ДЕГЕНИШТА СИТЕ СЕА СУМ - 88.000 Ми земаа 200.000
Клошари немаат пари
Ма што к*р ме боли коа е игра сењачка обична :pos2:
Добар тие играчот...А шансите како што кажа да опстаниш во Суперлигата ти се многу мали...Ulisses Amador (706592)
Мојот најнов играч,се надевам дека ќе игра добро кај мене,4-5 позиција ќе го играм и така на тие позиции сум слаб ама сега со овој и со претходно тој Романецот што го земав ќе бидам добар.
За 1.1 или 1.2 дивизија каде што 99% ќе бидам ќе бидат добри.
Отиде уште една сезона...
Во последното коло очекуван пораз од Битолски уништувачи на забава иако водев 5 разлика на полувреме, ама уште на почетокот се повреди Примо, добро е што ќе биде отсутен само 4 дена, таман се враќа за во сабота за баражот.
84:62 на крај, само 6 мои играчи успеаја да дадат поени, другите спијат, спијат...