Кошаркарски онлајн менаџер

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Фала и на тебе честито шесто место. Прифатив пријателската, ќе играме...

Член од
2 април 2006
Мислења
2.842
Поени од реакции
31
Сезоната заврши...сега се чекаат наградите. jejeje

Мојата ќе биде 5 милиони за 3то место. :baeh:

Иначе да порачам на сите, на почеток на сезона влечете млади играчи пошто очајни сме со млади потенцијали. :toe:

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Ах тебе ти е лесно си имаш играчи. Ја неам ни тренер, а центарот ми е 12000 тси , а плејот ми е 32 години. Малце ремонт па ќе почнам и јас да вадам. Само страв ми е да не рипнат цениве на играчите, пошо сите ќе купуваат на крај на сезона.Сите се полни пари.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ти доби тим?

Сезоната почнува за 2 или за 3 недели, не знам точно. Сега ќе има квалификациони дуели и пријателски, лигашки нема.

V

Viktoranius

Гостин
Ти доби тим?

Сезоната почнува за 2 или за 3 недели, не знам точно. Сега ќе има квалификациони дуели и пријателски, лигашки нема.
Незнам се уште. Неможам да влезам на мсн нешто ми блокира компјутерот. Иначе сега ќе одам од интернет кафе да пробам да влезам да видам дали сум добил.

А ако сум добил ќе можам ли да играм пријателски и јас додека не почне сезоната ?

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Нормално дека ќе можеш како и сите останати. Чим добиеш тим - газда си!

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
И ја изиграв првата пријателска утакмица во мојот живот, со тимот на Кирца, Скопје Селтикс и неочекувано го победив со 78:45. Не ми јасно како го победив, ама направив добра тактика, сега таа ќе ја користам, ми се исплати, одлична одбрана и солиден напад.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
:bravo::bravo:честитки ред девил добра тактика и добар тим.ама мене па не ми тргна шутот.Па ни тебе ама после се поправи.Се надевам дека нема да играм вака следната сезона.Сега купувам 15 годишњаци за ефтини пари за да ги играм и на крај од сезона да ги продадам за големи пари.Досега купив тројца такви.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Фала.
Најискрено, не очекував победа, ти си најсилниот тим којшто го имам победено. Очекував пораз... Ама сменив тактика и оваа се покажа како вистинска, презадоволен сум од моите.

Член од
12 октомври 2007
Мислења
1.482
Поени од реакции
22
Utre igram baraz za 1liga. Ovoj barazot samo edna utakmica e ili ima revans
Kirca, ti gledam kupuvas mladi igraci ama imas li nekoe fajde od niv bidejki site ti se pod 10000 index? Jas sega neznam so da pravam: trener ili nekoj centar da zemam.Ke razmislam uste malko pa ako moze i dvajcata ako zemam dobra para sega.
ajde pozdrav

Член од
12 октомври 2007
Мислења
1.482
Поени од реакции
22
Sto e toa vo delot za trening, ima desno nesto health center? Mi izleva lista na moite igraci nesto i se pojavuva nekoja oznaka BMI? So znaci toa?
btw. frliv bezveza 200 000 za investiranje vo nekoj mlad igrac i mi dojde nekoj si 18godisen so 6 000 skil index

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ја за 200 000 извадив солиден играч, вредноста му е 690 000-900 000, така нешто, на трансфер листа е.
Утре играм со Била Бонг, уствари со неговиот тим Партизан, многу го сакам Партизан, па ќе загубам.

Член од
12 октомври 2007
Мислења
1.482
Поени од реакции
22
Jas pobediv denes vo barazot za 1 liga edno 20 razlika.Samo nikade ne mi pisuva (promoted ili slicno).Parite koga ke gi davat za plasmanot od ovaa sezona?

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Немам појма, ваљда пред почетокот на новата сезона. Ти си се пласирал во прва лига колку што знам... Еден дуел се игра изгледа. Ај честито ондак. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom