А
Ајсшутер
Гостин
Стаив играчи ајде навалете ако имате пари за трошење 2 се по 500.000,колку да испаднам од -2.000.000 да намалам до 2милиони иначе сеа сум - 2.250.000
Да, да, многу јак тим победив.Ајјјјјјјјјј 12 викаш.12 малце ли се,боље 12 него ништо,ја ќе сум среќен и со тоа.Епа ајде тргна кон победнички стапки ајде честито само така.
Ме интересира само мислам дека имаше стаено agressive у одбрана... да или не? :helou:Друже само намали агресивност у напад(или исклучи) и греќките ќе се намалат ти гарантирам. Ти го зборам ова зашо стварно мислам дека имаш тим за да опстане у прва лига.
Инаку јас загубив 11 коша од Чернобил. Можам да кажам дека со оглед на статистиката типчево е еден од најдобрите тактичари на играва од Македонија заедно со Охрид. Секоја чест друже.Кој има прашања слободно нему нека му се обрати. Поздрав.
Јас секогаш играм со агресивна одбрана.СЕКОГАШ!!! Целата игра ми се заснова на одбрана. И сите големи победи што ги имам остварено само благодарение на одбрана. Мада ти иг потценив крилните центри признавам.Ме интересира само мислам дека имаше стаено agressive у одбрана... да или не? :helou:
Пошо многу малце кошеви дадов за споредба на Барселона му дадов дури 109.
п.с. И стај ме на мсн и ти. :salut:
Xex samo megusebe mozeme da izvojuvame pobedaНаредна патувам у Струмица, играм против АБА. : )
Ах, пак ќе го јадам.
Fala na sovetot.Za prvpat imav namesteno agressive vo napad na eden ili dva igraci i pravo mi skokna brojot na greskite, koga poglednav vo statistikata ne bea tie igraci sto gi pravele greskite ama ajde nema veza , sigurno drzi tvoeto mislenje.Prethodnite pravev po 20 vo prosek.:wink:Друже само намали агресивност у напад(или исклучи) и греќките ќе се намалат ти гарантирам. Ти го зборам ова зашо стварно мислам дека имаш тим за да опстане у прва лига.
Инаку јас загубив 11 коша од Чернобил. Можам да кажам дека со оглед на статистиката типчево е еден од најдобрите тактичари на играва од Македонија заедно со Охрид. Секоја чест друже.Кој има прашања слободно нему нека му се обрати. Поздрав.
Daj Boze da bide taka:helou:Земав привремено едно центарче колку да имам.
Абе подобар си, ќе ме тепаш.