Кошаркарски онлајн менаџер

А

Ајсшутер

Гостин
Стаив играчи ајде навалете ако имате пари за трошење 2 се по 500.000,колку да испаднам од -2.000.000 да намалам до 2милиони иначе сеа сум - 2.250.000

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ајјјјјјјјјј 12 викаш.12 малце ли се,боље 12 него ништо,ја ќе сум среќен и со тоа.Епа ајде тргна кон победнички стапки ајде честито само така.
Да, да, многу јак тим победив.
Тим којшто во 12 утакмици има исто толку порази. : )
Ама добро барем се враќаат во тимот повредените играчи...

V

Viktoranius

Гостин
Јас изгубив некаде 28 разлика мислам беше од Креатив. Абе си немам врска од местење тактика.

Член од
2 април 2006
Мислења
2.842
Поени од реакции
31
Друже само намали агресивност у напад(или исклучи) и греќките ќе се намалат ти гарантирам. Ти го зборам ова зашо стварно мислам дека имаш тим за да опстане у прва лига.
Инаку јас загубив 11 коша од Чернобил. Можам да кажам дека со оглед на статистиката типчево е еден од најдобрите тактичари на играва од Македонија заедно со Охрид. Секоја чест друже.Кој има прашања слободно нему нека му се обрати. Поздрав.
Ме интересира само мислам дека имаше стаено agressive у одбрана... да или не? :helou:

Пошо многу малце кошеви дадов за споредба на Барселона му дадов дури 109. :)

п.с. И стај ме на мсн и ти. :salut:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Наредна патувам у Струмица, играм против АБА. : )

Ах, пак ќе го јадам.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Ме интересира само мислам дека имаше стаено agressive у одбрана... да или не? :helou:

Пошо многу малце кошеви дадов за споредба на Барселона му дадов дури 109. :)

п.с. И стај ме на мсн и ти. :salut:
Јас секогаш играм со агресивна одбрана.СЕКОГАШ!!! Целата игра ми се заснова на одбрана. И сите големи победи што ги имам остварено само благодарение на одбрана. Мада ти иг потценив крилните центри признавам.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Ја на сите ставам ама во одбрана на никој.Порано не ставав на сите а сеа на сите.И добро се покажа.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ај и ја ќе ставам на сите да видам што ќе биде...

Него мене ме мачи сега проблемот со напад, многу малце поени давам.
Имам 4 милиони треба да си земам нешто...

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Земав привремено едно центарче колку да имам.

Абе подобар си, ќе ме тепаш.

Член од
12 октомври 2007
Мислења
1.482
Поени од реакции
22
Друже само намали агресивност у напад(или исклучи) и греќките ќе се намалат ти гарантирам. Ти го зборам ова зашо стварно мислам дека имаш тим за да опстане у прва лига.
Инаку јас загубив 11 коша од Чернобил. Можам да кажам дека со оглед на статистиката типчево е еден од најдобрите тактичари на играва од Македонија заедно со Охрид. Секоја чест друже.Кој има прашања слободно нему нека му се обрати. Поздрав.
Fala na sovetot.Za prvpat imav namesteno agressive vo napad na eden ili dva igraci i pravo mi skokna brojot na greskite, koga poglednav vo statistikata ne bea tie igraci sto gi pravele greskite ama ajde nema veza , sigurno drzi tvoeto mislenje.Prethodnite pravev po 20 vo prosek.:wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom