- Член од
- 25 декември 2008
- Мислења
- 1.879
- Поени од реакции
- 1.092
Ма остај муабет, мене ме плаши кој ќе му преведуваШтета што не е земен Мираковски. Ќе нема со кој да си прај муабет Бо на тајм-аутите
Ма остај муабет, мене ме плаши кој ќе му преведуваШтета што не е земен Мираковски. Ќе нема со кој да си прај муабет Бо на тајм-аутите
КалиопиМа остај муабет, мене ме плаши кој ќе му преведува
Финале, Македонија - САД, 4 разлика за Македонија.Видовте Американците што тим извадија за на Олимпијада? Леле леле ако се пласираме и ако се сретнеме со нив
И потоа го сменив чаршафот од креветотФинале, Македонија - САД, 4 разлика за Македонија.
Јас сакав да пишам и тогаш се разбудив од спиење, ама и твоето е добро.И потоа го сменив чаршафот од креветот
Или минимална разлика како 1-2 или голема над 15 е најслатко. Ама да бидиме реални научна фантастика е ова. Можеби ако ептен ептен не потценат, а нашите да играат со 130% и на Бо да му е денот би имале минимални шанси....Јас сакав да пишам и тогаш се разбудив од спиење, ама и твоето е добро.
Замисли сериозно како би изгледало тоа... Еден разлика уште поубаво... Послатко.
И чума ако фати Американскиот тим а судиите судат за нас е тогаш може да имаме неизвесна завршница.Или минимална разлика како 1-2 или голема над 15 е најслатко. Ама да бидиме реални научна фантастика е ова. Можеби ако ептен ептен не потценат, а нашите да играат со 130% и на Бо да му е денот би имале минимални шанси....
Муабетов во светот на бајките
И да изгубиме и за трето место па да ги гледаме Америте само на телевизијаАбе го ставаме Чековски на Леброн , Антиќ на Дурант и Војдан на Коби ајде нека мрднат.
Првите две од квалификацииве се паѓаа у група со САД (значи појаката група), а третиов од квалификацииве со послабата група така?
Така да можеби ќе биде и поубаво да изгубиме у евентуалното полуфинале што би го играле