Што мислиш ти?Aбе..ова сега со Гејлада иде у живо или реприза е ...
Незнам, испив 2 текили,шток и кригла пиво у град..ништо немислам..Што мислиш ти?
Не ти држи газотНезнам, испив 2 текили,шток и кригла пиво у град..ништо немислам..
Aбе ми држи дај бе кажете релузтат , почна јанза да ме јаде ..Не ти држи газот
Сега почна, 1-0 за нас.Aбе ми држи дај бе кажете релузтат , почна јанза да ме јаде ..
Брат ја пијам а ти пијан.. 24-22 е резултат,втора четвртина.Сега почна, 1-0 за нас.
еее али некој знаеше дека ќе се здиви на една утакмица и го имаше на аватар уште од почетокот на првенството!Плус мислам дека прв пат Чековски толку беше сакан и фален...
Се моли тој некој, мнооооооооогу добро и темелно да размисли кого ќе стави!? Може и пак него, м?еее али некој знаеше дека ќе се здиви на една утакмица и го имаше на аватар уште од почетокот на првенството!
Легни си бе ЦитроAбе реприза било од Литванија..Докузовски на клупа бе,цц
овие сител скроз одлепиле.
Еве го педерот,одма се пронајди у тоа Легендо,нема јас шо да кажам...не пишев само за него,туку и за поранешниот капитен Антиќ. Ова е срамота-кој кога стигне да се приклучува. Кажав еднаш-лани Ракочевиќ му побара на Ивковиќ 2-3 слободни денови да се приклучи на репрезентацијата,па овој му рече фала,не ми требаш. Исто така Скорцинаитис му побара некој слободен ден да ја посети болната мајка или девојка,и овој го избриша од составот. Непрофесионализам....Побарај ми постови и од лани,и лани го зборев истотоA јас тебе легендо сакам да те прашам нешто затоа што многу го потеше за Гечевски.
Што имаш да кажеш за него после двете пријателски (ќе кажеш пријателски се, али и на пријателските се игра кошарка не се лази )?
Треба ли да зима и индивидуални тренинзи покрај редовните за да влезе во форма или не ?