Кошаркарска репрезентација на Македонија

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Леле кои дегечиња сме биле на темава :pos:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Не, не... и тогаш реков, нема да преболам тоа што Игорче не ја коментираше оваа утакмица...:icon_mrgr:

Плус мислам дека прв пат Чековски толку беше сакан и фален...:pos:

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Aбе..ова сега со Гејлада иде у живо или реприза е ... :cautious:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Плус мислам дека прв пат Чековски толку беше сакан и фален...:pos:
еее али некој знаеше дека ќе се здиви на една утакмица и го имаше на аватар уште од почетокот на првенството! :pipi:
:D

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
еее али некој знаеше дека ќе се здиви на една утакмица и го имаше на аватар уште од почетокот на првенството! :pipi:
:D
Се моли тој некој, мнооооооооогу добро и темелно да размисли кого ќе стави!? Може и пак него, м? :icon_mrgr:

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Aбе реприза било од Литванија..Докузовски на клупа бе,цц :facepalm:
овие сител скроз одлепиле.

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.296
Поени од реакции
7.023
A јас тебе легендо сакам да те прашам нешто затоа што многу го потеше за Гечевски.
Што имаш да кажеш за него после двете пријателски (ќе кажеш пријателски се, али и на пријателските се игра кошарка не се лази )?
Треба ли да зима и индивидуални тренинзи покрај редовните за да влезе во форма или не ? :pipi:
Еве го педерот,одма се пронајди у тоа :D Легендо,нема јас шо да кажам...не пишев само за него,туку и за поранешниот капитен Антиќ. Ова е срамота-кој кога стигне да се приклучува. Кажав еднаш-лани Ракочевиќ му побара на Ивковиќ 2-3 слободни денови да се приклучи на репрезентацијата,па овој му рече фала,не ми требаш. Исто така Скорцинаитис му побара некој слободен ден да ја посети болната мајка или девојка,и овој го избриша од составот. Непрофесионализам....Побарај ми постови и од лани,и лани го зборев истото :)

Kajgana Shop

На врв Bottom