Кошаркарска репрезентација на Македонија

moof KOOZ tee

Mystis
Член од
26 ноември 2008
Мислења
361
Поени од реакции
63
Абе што има врска 1 играч не гради тим, не градат ни 5 играчи тим, гради тимот заедно со клупата, ако сите го дадат својот максимум кај нас, ич не ми чие за нба ,, звездите,,
Кога можеа нашите 30 м да се држат со Шпанија, која лесно ни дрим тимот на Америка не ја победува, ќе се грижам за Ангола. Пау, Марк, Наваро, Калдерон, Рубио и останатите вредат колку сите овие што се на турнирот.:)
Добро кажано, но една многу битна работа нема да биде иста како во Литванија. На клупата ќе го немаме Докузовски, што по мене е голем хендикеп.

Alan Shearer

Newcastle
Член од
6 јули 2011
Мислења
388
Поени од реакции
136
Знае ли некој дали Бо ке игра, прочитав дека не отпатувал во Америка

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Добро кажано, но една многу битна работа нема да биде иста како во Литванија. На клупата ќе го немаме Докузовски, што по мене е голем хендикеп.
Не е никаков хендикеп, ама во секој случај ми е ок ваквиот песимизам.Ако се сеќаваш и за Докузовски имаше недоверба, поголем дел ги отпишаа уште пред одење во Литванија кошаркарите.Истото беше и за ракометарите пред Србија и пред некое време со Австрија (а за во Шведска беше обратно).Па ете шо бидна :)

moof KOOZ tee

Mystis
Член од
26 ноември 2008
Мислења
361
Поени од реакции
63
Не е никаков хендикеп, ама во секој случај ми е ок ваквиот песимизам.Ако се сеќаваш и за Докузовски имаше недоверба, поголем дел ги отпишаа уште пред одење во Литванија кошаркарите.Истото беше и за ракометарите пред Србија и пред некое време со Австрија (а за во Шведска беше обратно).Па ете шо бидна :)
Јас имав доверба во Марин уште од почетокот. Тој е единствениот цовек кој покрај Заре Маркоски е доволно спремен за да ја води селекцијата. За Србиновски нема да зборувам ништо зашто признавам дека не го познавам, и ќе оставам да се докажи. Впрочем за десетина дена ќе се види се.
Им посакувам среќа на нашите и нека биде онака како што босанскиот новинар рече за време на европското во Литванија.
Нека нивните копја бидат долги и остри, а формацијата цврста.
Момци Среќно!

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
Јас имав доверба во Марин уште од почетокот. Тој е единствениот цовек кој покрај Заре Маркоски е доволно спремен за да ја води селекцијата. За Србиновски нема да зборувам ништо зашто признавам дека не го познавам, и ќе оставам да се докажи. Впрочем за десетина дена ќе се види се.
Им посакувам среќа на нашите и нека биде онака како што босанскиот новинар рече за време на европското во Литванија.
Момци Среќно!
Долги копја се потребни за европски тимови али сега ќе играме против црнци чија должина на копја е несомнено поголема.Треба да идеме на техника.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.906
Поени од реакции
7.468
Момци Среќно!
:confused::cautious:

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
Знае ли некој дали Бо ке игра, прочитав дека не отпатувал во Америка
Планот бил да дојде во Македонија,и кога биле на аеродром Стефанов и Михајловски да го чекаат,Бо не дошол со авион од Италија,сите излегле од тој авион а од Бо ни трага ни глас,дури ни на телефон не се јавувал...проверена информација 100%,сеуште не дигаат тензија од репрезентацијата,ама во авионот за Аталанта него го чекале....

А

Анноун

Гостин
Да бе , БОГ е Докузовски . Затоа после таков успех на Европското го прибраа во БУГАРИЈА да биде тренер. Којзнае кој занес го тресело кога преговарал за платата да продолжи да биде селектор на Македонија . Може и милиони барал , ништо чудно .

Јесте да е меѓу најдобрите во МК , ама сигурно и Лазовски не е дрво , а и мислам дека поголем фактор во нашиот тим е квалитетот на тимот , отколку знаењето на тренерот.

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
Планот бил да дојде во Македонија,и кога биле на аеродром Стефанов и Михајловски да го чекаат,Бо не дошол со авион од Италија,сите излегле од тој авион а од Бо ни трага ни глас,дури ни на телефон не се јавувал...проверена информација 100%,сеуште не дигаат тензија од репрезентацијата,ама во авионот за Аталанта него го чекале....
ФаК.

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055

Како не можат да го најдат ?

Се надевам барем дека Грин се опоравил и може да игра за секој случај.

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
Како не можат да го најдат ?

Се надевам барем дека Грин се опоравил и може да игра за секој случај.
Па не се јавувал на телефон,ке видиме деновиве што ке се случи,не верувам дека Бо е таков играч којшто нема да се јави на обврските или слично,сигурно имало некоја причина... :)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Па не се јавувал на телефон,ке видиме деновиве што ке се случи,не верувам дека Бо е таков играч којшто нема да се јави на обврските или слично,сигурно имало некоја причина... :)
Кумановскиот зет да не ти ги дава овие информации?:D

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
Дејан Лекиќ или претседателов, незнам кој беше, пред неколку дена кажа дека БО требало првин да дојде у Аталанта, но бидејќи сакал што побрзо да се види со играчите требало да дојде прво у Македонија, но имало некој проблеми со авионскиот билет, па останало на тоа тој директно да дојде во Аталанта. Ако лажеле...
Ама па и не ми се верува БО да ги остави на цедило играчиве. Ќе се види деновиве.
Колку е глупо што барем еден новинар не зеле со нив у САД, немаме никакви информации за нив во моментов :facepalm:.

Kajgana Shop

На врв Bottom