- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
Ajde deneska Britania ja tepame i odime da se probame so Hrvatska.
Во колку играме?Ajde deneska Britania ja tepame i odime da se probame so Hrvatska.
Ќе ја даваат негде или...?Во 17:30
Хаха само Грујо ќе праќа 750 војници, моја прогноза 1700 навивачи.Citam denes vo vesnik Mak navivaci se ocekuva okolu 250 a ovie gejcite 10 pati poveke mamu im j*bem
Не е срамота... Бев во Хрватска со навивачите, уште нестигнати до граница се испијанаа, поважно им беше да направат пуш-пауза отколку да стигниме на натпреварот со Норвешка мислам дека беше, а доцневме многу и стигнавме нешто пред мечот. :raz: Да не кажувам што се глупости изнаправија во автобусите, кога се вративме во Македонија автобусите личеа на плевни. Потоа, меѓусебна тепачка на наши навивачки групи, оштетени најмалце два автобуси, сите навивачки групи сакаа да ги чекаат Чкембари на Македонско-Српска граница за да ги тепаат што беа спречени од полицијата. Јас мислам дека не вреди за такви идиоти да се издвојат 50.000 евра, а и сигурен сум дека ниту еден превозник нема да се нафати да ги превезува после глупостите што ги направија за СП во Хрватска.Срамота ако е така. Па во Хрватска на ракомет имаше 2000 македонци ќе имаше и сега ако беа попаметни нашиве. ц ц.