Кошаркарска репрезентација на Македонија

Ivka

Алхемичарка
Член од
1 февруари 2007
Мислења
300
Поени од реакции
4
Леле не ми се верува секогаш со послабите се опуштаме многу, зашто мора да се комплицира, требаше оваа утакмица рутински да ја изиграат:kesa:

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
полувреме горе доле добар резултат имаме на полувреме. сега ми текна бее, прошлите квалификации кога игравме со босна решавачка утакмица исто канал 4 пренесуваше и во последни секунди изгубивме иако водевме цела утакмица ај да не баксузирам ама не сакам реприза од тогаш
Ама тогаш мислам дека имаше и на ТВ.
На крај зашто и сега да нема пресврт :)

Член од
27 август 2008
Мислења
299
Поени од реакции
49
на bwin се побрзи во update на резултатот, па кој сака може и таму да ја следи. нема некоја посебна статистика за натпреварот, но сепак се побрзи... и тоа доста побрзи.

Член од
13 септември 2008
Мислења
556
Поени од реакции
307
gledam statistika,gecevski nisto nepogodi u odbrana slabo,slabo skokovi,vlatko tri izgubeniama pogodil se od pole,vrba ne mu ode,ama ke tepame
optimistiiiiiiiiiiiii

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Ама тогаш мислам дека имаше и на ТВ.
На крај зашто и сега да нема пресврт :)

и таа утакмица ја немаше на тв а иако беше решавачка, а исто така ја немаше ни со израел од софија ког аиграше па така сега вие видете кој се предавници и кој не сака мкд д аоди на евриопско.

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Аааа вака не бива у второто нека се стегат таму и нека победуват оти кт е работата мора да се тепа утакмицата Португалците и не се така наивни противници како што мислевме абе овие од Канал 4 каснат со цела 1 минута:pos2::pos2:башка и коментаторто е :vozbud::vozbud: Игорче од Сител:kesa::pos2::pos2:

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
и да да потенцирам дека еве гледате 20.000 хиљади евра од амс како се голем притисок? абе слушајте мее мене јас ја зборувам вистината затоа што таа е во мене.

Член од
19 март 2007
Мислења
372
Поени од реакции
2
немаше пренос од утакмицата со БиХ 100% како сега ми доага сликата како седиме пред маало и слушаме радио

Kajgana Shop

На врв Bottom