Кошаркари Кајганџии

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ништо од мене за неделава - ногава сеуште не ми е заздравена.
Ако играте, ќе дојдам да ве гледам - 90% не играм.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Ништо за викендов, времево е тапа...
Ај , наредниот...

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Времето си беше добро,сеа што заврна нема везе,претходно 5 саата беше свежо,ама нема кворум некако...

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Што бидна за баскет бе..
Има ли некој на кого му се игра,беше ли некој на некое игралиште да види какви се терените,дали се слободни?

Член од
8 февруари 2009
Мислења
911
Поени од реакции
173
Па јас сум секој ден на Ѓорѓи играм некогаш се договарам со другари ама тоа еднаш неделно дека они поише се по клаберство и не им се трча многу, ама и кога немам догоборено увек се наоѓа некој за да можеш да играш, имам и двајца другари што работат таму во кафичот па кога се на смена не прават проблем за плаќање мада и кога не се ретко да дојде некој да ти каже "дечки ај дајте пари или гитла" , така да ако го води пат некој натаму или му се игра нека помине увек сме таму поручек докај 8-9:wink:

едит:терените се најдобри што можеш да замислиш, а кошевите уште подобри

Член од
28 јануари 2009
Мислења
238
Поени од реакции
37
Луѓе дај бе живнетеа темава бар дур е лето да изиграме некоја партија ај ако не викендов следниот да се организираме да изиграме

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Јас готово,почнав со тренинзи и неможам да играм...

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Што да ја живнеме темава, иста приказна како лани. Еден куп договарања и никако да се изигра ни една партија.

Член од
6 јануари 2009
Мислења
509
Поени од реакции
72
каде се игра ова јас би дошол ама вие некако многу големи сте бе јас сум 15години

Член од
8 февруари 2009
Мислења
911
Поени од реакции
173
Луѓе дајте викендов што иде да се собереме 2 или 3 тројки и да изиграме еден баскет за место можеме да резервираме во Ѓорѓи гимназијата терените и кошевите се 5/5 се плаќа по 300 денари од саат можеме да се изнаиграме ако сме едно 10 души ајде пишувајте кој е за и да се договориме дали сабота или недела и кое време, додека е топло времево иначе после дождови ќе фатат и ништо нема да биде.

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Аман бе сто години се договарате и никако да изиграте :pos2:
Шо има да се договара се знае кај се игра, кај идат екипи се оди таму и се игра, барем кај нас е така, играме цело лето баскет, а богами и есента додека не залади времето :toe:

Член од
8 февруари 2009
Мислења
911
Поени од реакции
173
Абе и јас играм цело лето баскет, ама зашто да не се собереме и да изиграме како што прават членовите на фудбал подфорумот.

Kajgana Shop

На врв Bottom