Кошаркари Кајганџии

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
Него, ќе мааме баскет утре? Јаху ведр вика до 20 степени!!!! :cool:
се надевам останува договореното!

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Супер баскет да не речам оној прав баскет што го играат само кајганџии овој пат нема фотки Кенгур не ни донесе апарат:pos2:,најбољи момент беше кога Мацедониан го удри АНТОН по прст и овој се изнервира и така изнервиран лупна еден кикс кој се однесуваше на Мацедониан
АНТОН до Мацедониан:Ти си како врзано куче пуштено да трча во пустина(така нешто беше не ме држате за збор):pos:.Важно топ беше поздрав:helou:

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
бо, бо, бо... шубо беше времено денеска! дешавка:
коки-после нанесена повреда на тројца играчи ја доби титулата врзано, одврзано куче пуштено да трча во пустина каде што нема вода.

Член од
2 април 2006
Мислења
2.842
Поени од реакции
31
Абе доста шо сте се фатиле за мене, дудлачи едни. :drk:

Али супер се изнаигравме. jejeje
Бај д веј морам да кажам дека чувството кога ќе залепиш банана е боље него ли кога ќе дадеш кош. hehe: hehe: hehe:

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
dobar basket ste izigrale a? gledam i banani letale i povredeni imalo i MVP i kucinja bez voda vo pustina :))))))))) se na se top vi bilo ste se izzurkale !!!!!!!!! BRAVO

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
aerodromka напиша:
dobar basket ste izigrale a? gledam i banani letale i povredeni imalo i MVP i kucinja bez voda vo pustina :))))))))) se na se top vi bilo ste se izzurkale !!!!!!!!! BRAVO
Следниот пат те чекаме и тебе:helou:

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Кајганџии кој сака во 17 30 во Кузман Јосифовски Питу јас Мацедониан други ке бидат тамуto e to

Г

Грејвдигер

Гостин
а така некој ден во Струмица да организираме баскет :) :) :wink:

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Па соберете си се тие од Струмица договорете се на темава и играјте баскетto e to

Г

Грејвдигер

Гостин
Billa Bong напиша:
Па соберете си се тие од Струмица договорете се на темава и играјте баскетto e to
не викам само за тие што сме од Струмица... да се собереме од повеќе градови во Струмица :)

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
A*1*T*E*A*M напиша:
не викам само за тие што сме од Струмица... да се собереме од повеќе градови во Струмица :)
Зашто баш у Струмица доете у Скопје

Г

Грејвдигер

Гостин
епа се у Скопје не е интересно, малку и низ другите градови, затоа ја предложив за да се собереме во Струмица

Kajgana Shop

На врв Bottom