Кочани - најчисто место :)

Член од
25 октомври 2010
Мислења
738
Поени од реакции
705
Незнаев кај да прашам али ајде овде, Планирам утре да идам за Кочани на излет у природа, па да ми казете некој места , ресторани било што кои може да се разгледат .
Поз

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
http://kurir.mk/makedonija/crna-hronika/66228-Detonator-gi-strese-kriminalcite-vo-Kocani
така, така...Само се надевам дека и Дацо Белскио е приведен. :)
--- надополнето: 31 март 2012 во 15:48 ---
btw Дацо Белскио е боксерот Драган Стоименов.Пред 3-4 месеци се вртеше по вестите, му беа подметнале бомба во автомобилот.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.510
Поени од реакции
8.117
Јас кога викам во Кочани има чурук народ никој не ми верува. Еве сеа потврда!

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
http://kurir.mk/makedonija/crna-hronika/66228-Detonator-gi-strese-kriminalcite-vo-Kocani
така, така...Само се надевам дека и Дацо Белскио е приведен. :)
--- надополнето: 31 март 2012 во 15:48 ---
btw Дацо Белскио е боксерот Драган Стоименов.Пред 3-4 месеци се вртеше по вестите, му беа подметнале бомба во автомобилот.
Ne, on e VMRO a uapsenite se SDSM. Taka da nesto mu doagja kako on da e pottiknuvac na hajkava vo sorabotka so nasava vlada. Isto :гомце: e i on so uapsenite ali on e sloboden ovie v zatvor.

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
Јас пак слушнав дека е уапсен и мажот на пратеничката Бети Кузмановска од вмро..Комшии ми се тие, вчера викаат дека имало полиција кај нив.

B

BooBojan

Гостин
Дури сега после акцијата Детонатор можам да кажам дека Кочани е најчистиот град во Македонија.
Само останува уште некое губре да се дособере за да биде комплетно чист градот! :icon_lol:

Член од
6 март 2009
Мислења
979
Поени од реакции
853
Кај сте Кочанчани слабо сте активни ...
Дај кажете како е на базентот има ли гужва .. ?
Во новата дискотека Аква како е добри забави ли има ?
;)

B

BooBojan

Гостин
Кај сте Кочанчани слабо сте активни ...
Дај кажете како е на базентот има ли гужва .. ?
Во новата дискотека Аква како е добри забави ли има ?
;)
Гужва има како и секогаш.
Аква ви е катастрофа.Дискотека без лиценца за работа,само ја отворија,и ке има некои настани во посебни денови(читај на Петровден)кога Кочани слави.Се на се катастрофа и оваа година.

SaltNPepa

Other's envy, owner's pride!!!
Член од
14 септември 2012
Мислења
1.945
Поени од реакции
2.523
DSCN0732 - Copy.JPG
Слика од браната
DSCN0766.JPG

а ова е сликано од бензинската на влезот/излезот од Кочани кога се оди код Штип
--- надополнето: 29 октомври 2012 во 23:20 ---
a ова е сликано на Пониква IMG1443.jpg

Член од
22 август 2012
Мислења
239
Поени од реакции
170
Од природни ресурси и од географска положба дефинитивно кочани е најчисто и најдобро место за живот, за од економски аспект е тешко но каде во мкд е пак добро економски.
Слики
Центар

Центар

Центар

Центар

Средно училиште (дека има друго толку големо по број на ученици и пространост)

Kочанско езеро на 4 км од кочани

Кочанкси ски центар 18 км од центаро

Пониква

затворен базент за зимно време со топла вода (100 денари карта)

L

.Lost Angel.

Гостин
Ако некој има повеќе време и сл. нека ми пише за следново планирам да одам во Кочани со воз ( ако има ) и точак со мене и дали има нешто добри патеки за downhill или пак обични планиниски патеки за возење точак и дали има места каде што може да се изнајмат соби или пак хотел за спиење и од прилика која е цената на истите и некој да ми каже нешто повеќе да Кочани но сепак сега нема да одам со точак планирам да одам некаде на пролет кога ќе се затопли инаку планирам онака да го посетам кочани овој месец па така да би сакал да прашам кочани како стои со кафиќи и сл. и некој да ми предложи некој добар кафиќ во Кочани ако има некој време нека пише би му бил благодарен :) и фала однапред. а од позади не фала :D

SaltNPepa

Other's envy, owner's pride!!!
Член од
14 септември 2012
Мислења
1.945
Поени од реакции
2.523
На Осогово многу често има луге што одат и возат велосипеди, а често има и планинарски тури.За сместување таму имаш реновирано одмаралиште, топ е спремено,а имаш и приватно сместување. Во врска со кафич има и од оние за седење има и од оние за стоење...неможеш да ги промашиш затоа што обично тие што се долу се за кафе и до покасно, а во горниот блок тие се каде што има обично DJ и ти е како диско(ние обично го посетуваме Манаус,неможеш да го промашиш бидејки се гледа кога шеташ по кејот), а за кафенце, па било кој. Инаку и дневна шема за кафе е добро во горниот блок. Има и добри кафанчиња каде често одат млади луѓе, а знае да има и жива музика и супер атмосфера. Вреди да се отиде и до браната, ама во овој период дека е поладно ако седнеш најубаво е на новиот хотел. Вајда ти помогнав :)

L

.Lost Angel.

Гостин
На Осогово многу често има луге што одат и возат велосипеди, а често има и планинарски тури.За сместување таму имаш реновирано одмаралиште, топ е спремено,а имаш и приватно сместување. Во врска со кафич има и од оние за седење има и од оние за стоење...неможеш да ги промашиш затоа што обично тие што се долу се за кафе и до покасно, а во горниот блок тие се каде што има обично DJ и ти е како диско(ние обично го посетуваме Манаус,неможеш да го промашиш бидејки се гледа кога шеташ по кејот), а за кафенце, па било кој. Инаку и дневна шема за кафе е добро во горниот блок. Има и добри кафанчиња каде често одат млади луѓе, а знае да има и жива музика и супер атмосфера. Вреди да се отиде и до браната, ама во овој период дека е поладно ако седнеш најубаво е на новиот хотел. Вајда ти помогнав :)
Фала премногу (y) Инаку да не знаеш која цена оди од вечер и сл. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom