Leo Bonnie
Кад се врате скитнице
- Член од
- 20 декември 2008
- Мислења
- 4.479
- Поени од реакции
- 5.559
Денес во Битола пука сонце, пола инстаграм ми е излезен негде. Стварно сме 0 од народ.
Не поглупо од теоријата дека намерно не тераат да седиме дома, додека ги префрлеле мигрантиве од Турција во Европа.Најглупо нешто шо прочитав е дека коронава е прикритие за 5г мрежата...
А кога правеа профити кај беа, им даваа поише пари за кирија или плаќаа повеќе на банките ?Не верував дека некогаш ова ќе го кажам за некој политичар, ама секоја чест на Венко. Одлично си ја врши работата, дури многу подобро од некои европски политичари. Нека продолжи вака.
Мене ме интересира освен Венко по другите министерства има ли некој што волку се залага со ситуацијава? Економистиве имаат ли некакво решение за малите бизниси? Фатално е ова дури сега, а не пак за некој месец. Конкретно моите се во приватен сектор и ако вака продолжи уште 1-2 месеци ќе треба да затворат неколку локали. Тоа се најмалку 15 вработени и фамилии што со години веќе работат. Загубите се огромни, а досега банките ниту сопствениците на локалите не сакаат да слушнат за некакви олеснувања.
Затоа најдобро се држиме од цел регион и од Европа. Многу бе глумите експерти...Kolku e samo glupavo, neobrazovano i naivno makedonceto.....HKKK PUU
Tolku panika nema ni vo dr drzavi kako kaj naas. Prodolzete samo taka, prodolzete sami sebe si se pukate....
ОкА кога правеа профити кај беа, им даваа поише пари за кирија или плаќаа повеќе на банките ?
Да не купуваа коли, мотори па идеа на канарски острови маурициус египети по десетина пати годишно? Е сеа нек си продадаттоа моторите колите техниката за по дома, станче викендица шо купиле, нека извадат од тие без фискална и фактура паричките шо им се под перници и душеци.
Не е паника во прашање - глупоќа е.Kolku e samo glupavo, neobrazovano i naivno makedonceto.....HKKK PUU
Tolku panika nema ni vo dr drzavi kako kaj naas. Prodolzete samo taka, prodolzete sami sebe si se pukate....
Јакиот ноќен живот шо го имаше Скопје до сеа, па у Раштак се пресели.
Да ги пукни нешто да ги отепа, јас три дена окапав дома, среќа имам голем двор и еден куп серии за догледвањеДенес во Битола пука сонце, пола инстаграм ми е излезен негде. Стварно сме 0 од народ.
Vazi. Iskupite se zivo i divo od marketite, sedete doma, zaklucete se i cekajte da dojde leto.Затоа најдобро се држиме од цел регион и од Европа. Многу бе глумите експерти...
Автоматски споено мислење:
Ок
Tи и еден колега мој од работа. Толку сте, неколку души во цел свет.Има некој шо навива за вирусов или само јас сум? Знам дека има.
Нит сум изнакупил, нит дома седам, нит паничам. Али ваквите манхупи ко тебе коа ќе се разболат најгласни се на фејсбук како здравството не го бивало и први се на клиника.Vazi. Iskupite se zivo i divo od marketite, sedete doma, zaklucete se i cekajte da dojde leto.