Migrantive barem izbegavaat kontakti so nasi luge a sigurno i vo niv ke ima zarazeniА што правиме со мигрантиве. Кој знае тие можеби имаат од корона вирусов.
Pa zatoa zboram denje vo Bitola e polno so Grci koi dosle na soping a navecer e uste poloso bidejki mnogu doagaat vo kazinata a veke i vo Grcija ima dosta zarazeniЕ за ова братче.. и јас размишљав. Глеам грција исто има солидна бројка а знаеме колку се коцкаат. Не верувам дека ги контролира некој зошто добар дел и доаѓаат со организиран превоз. Посебно старите.
Од каде го има?Ова уништува се, ако најдете по аптеки не се мислете.
Sent from my SM-A505F using Tapatalk
Мислам дека не постои, како што не постои казна да ја кренат цената на јагнешко за Велигден ...Не постои законски начин да се казнуваат овие кои креваат цени на лекарсвтва кога најмногу се потребни?
60 таблети толку пари е, 10 таблети лента од пливит 30тина ден е.У локалнава Аптека немаа ништо против Корона , заменски земав витаминчики ама и Ц-витаминов некако скапичок станал или јас не сум апдејтиран...за маските прашав, цена 500че по парче..машала.
Прегледај го приврзокот 237343
За некој ден ке ти стане појасноСамо не ми е јасна големата паника па луѓево што купуваат залиха од брашно, масло за готвење и друг вид храна.
Обични маски 35 денари се.У локалнава Аптека немаа ништо против Корона , заменски земав витаминчики ама и Ц-витаминов некако скапичок станал или јас не сум апдејтиран...за маските прашав, цена 500че по парче..машала.
Прегледај го приврзокот 237343
Ве читам и не можам да се изначудам на наивноста со која идете со глава во зид со постови како ова и ''седете дома правите макарони''.Мене не ми е јасна големата паника па луѓево што купуваат залиха од брашно, масло за готвење и друг вид храна.
Мојава е 1,75$ од Али, текстилна шарена со PM2 5 филтер и резервен филтер иде во цената....лани нарачани а користени од зимово за загадувањето. Сега се вероватно поскапи.Обични маски 35 денари се.
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Тешко на домашните со тебе, толку имам да ти кажамАј потврди дека гуската ти е нешто барем да не јадиш толку по форуми поздраво ќе е за тебе. Патиме ние од луѓе со такви глави како тебе. Иди у курац.
1. Треба да ги има на страната на фонд за здравство.Sakam da prasam dali nekoj znae koi se sredno rizicni zemji od koi sto patnicite sto doagaat treba da se stavat samoizolacija i dali zenite koi slaveja 8mi mart vo Grcija,Turcija,Ceska,Avstrija,Madzarska i se vratija vcera vo zemjava treba da odat vo samoizolacija i dali ke odgovaraat krivicno dokolku ne se vo domasna izolacija,bidejki poveketo se vratija na rabotnite mesta