Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

Член од
14 мај 2019
Мислења
1.486
Поени од реакции
-759
Izgleda virusov go ima tuka na temava. Izlezete nadvor kolku go ima. :pos:

Zemale se zamarat, procenti ova ona... dodeka onie drugite perat milioni vo momentov.(y)

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.747
Поени од реакции
27.749
Абе не се играјте, не е исто како грип.
После 4ти дн, почна да ми биднуе много подобро и еве сга веќ сам много подобро.
Да, очигледно е полабав од грип затоа што некои грипот ги држи јако една недела.

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.205
Kои се моите глупости?
Тоа што нејкам при здрав памет да ме дупат вилипче,кучето и компанија?
Или тоа што имам нормален социјален живот,се борам за да створам нешто и да успеам во животот ама заради горенаведените копита (во комбинација со хипохондриците кои владеат на фб и тука) за малку све ќе ми отидеше у курац?
Тоа ли се глупости?

Според мене глупости се барањата да не затворат ко стадо овци,вештачки да ги смират бројките и по месец дена откако ќе се олабави пак сВе(а неможе да живееме цел живот така,тоа дури и ти знаеш) пак јово на ново.
И тоа збориме за затварање на македонците,шошоните пак нема да ебат жива сила и ќе се кезат на глупите каури.:toe:
Ти мислиш дека овие на темава навистина се загрижени за вирусов? Овие се луге што и пред пандемијава поминувале со смрштени фаци пред полните кафичи и дискотеки и едвај чекале да стигнат дома и да ги критикуваат првите штракајки по тастатура на социјалните мрежи,бидејки за друг живот не ни знаат

Член од
4 јануари 2008
Мислења
2.442
Поени од реакции
5.492

Важно Филипче се слика и на вести јавија дека ја решил ситуацијата.

Сега што се однесуе до реалноста може и во црна вреќа да завршат.

• Ми се допаѓа
Reactions: A__
Член од
3 мај 2019
Мислења
19.573
Поени од реакции
10.540
Овие се луге што кои и пред пандемијава поминувале со смрштени фаци пред полните кафичи и дискотеки и едвај чекале да стигнат дома и да ги критикуваат првите штракајки по тастатура на социјалните мрежи,бидејки за друг живот не ни знаат
да..да..сигурно...Кај ли им ги виде смрштените фаци на луѓето..од каде знаеш они каков живот живеат!???
Работава, демек Наќо има и други животи освем форумов....(држ ме мајко, се :гомце::гомце::гомце::гомце::гомце:)
Намали со навредите кон луѓе што не ги познаваш а почни да се придржуваш кон мерките за заштита од вирусов, оти нема да има место во болниците, нема да има кој да не лечи...

Диле Јоргачев

Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.205
да..да..сигурно...Кај ли им ги виде смрштените фаци на луѓето..од каде знаеш они каков живот живеат!???
Работава, демек Наќо има и други животи освем форумов....(држ ме мајко, се :гомце::гомце::гомце::гомце::гомце:)
Намали со навредите кон луѓе што не ги познаваш а почни да се придржуваш кон мерките за заштита од вирусов, оти нема да има место во болниците, нема да има кој да не лечи...
Ги знам многу добро жените што личат на мажи и имаат машки манири,а и обратно,мажите што личат на жени и имаат женски манири.Поради тоа не можат да се уклопат во нормална средина,па на пример на таквите жени им преостанува само скриени зад провокативен аватар да се дружат по социјални мрежи.

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.573
Поени од реакции
10.540
Ги знам многу добро жените што личат на мажи и имаат машки манири,а и обратно,мажите што личат на жени и имаат женски манири.Поради тоа не можат да се уклопат во нормална средина,па на пример на таквите жени им преостанува само скриени зад провокативни аватари да се дружат по социјални мрежи.
Ти НЕЗНАЕШ ама баш ништо....булазниш.
Цело време си оф топик, битно ти е пишеш некоја навреда што нема врска со корона вирусот....но тоа е кога имаш грб на форумов, се ти се може, па дури и да фантазираш жени со бркови.

C

CoolIris

Гостин
Ги знам многу добро жените што личат на мажи и имаат машки манири,а и обратно,мажите што личат на жени и имаат женски манири.Поради тоа не можат да се уклопат во нормална средина,па на пример на таквите жени им преостанува само скриени зад провокативен аватар да се дружат по социјални мрежи.
А на исфеминизираните мажи?

Sorry for interrupting, i'm just being curious. :P

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.747
Поени од реакции
27.749
Др. Анон advises.
Oh well.....ти да не беше пациентот со мантилот? :pos:
Тоа не е совет ама па и не можам да очекувам да сфатиш.
Јас бев, хаха, која досетка еј, да пукниш ме пресмеја :pos: :pos:

Член од
4 ноември 2017
Мислења
270
Поени од реакции
190
Во право си е @Наќо Скопски ..
Волку да пазевте како што зборвите овде убо ќе беше.
Вака така онака, а 90 посто сигурен сум де на забави ,итн + низ охрид што идавте зш неможевте да издржите една сезона у грчка да идете (зш многу богата земја сме како ами да пропуштите)
Ако ви беше толку страв неморавте крај краева ваучерот да го потрошите во друг град? Што идевте? Седете си дома..
Сите преку тастатура сме нај нај, менталитет 100-ка, а во реален живот нула...
Зато нигде не ојме како земја напред за се.
Еве за протестов денеска што беше во скопје колку беа? Требеше да вриат таму од луѓе (или по други градови) ама ништо.. А на фб сите ќе ве подржиме, зборвам за тие што се вработени во овој сектор..
Поздрав

Диле Јоргачев

Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.205
Сега да јават дека платежни картици делат со 1000 денари,ама ги делат на инфективна во собите каде што лежат заразените,ти прва без маска ке влезеш да ја земеш,така престани да глумиш како демек си загрижена.Пандемијава е пуна капа за тебе,ти нуди можност да се дружиш и дискутираш со други,ем да цицаш од буџетот.И повеќе не ти реплицирам
Автоматски споено мислење:

Се извинувам на сите за надвор од тема што избегав

Член од
5 март 2018
Мислења
17.441
Поени од реакции
19.917
Ти НЕЗНАЕШ ама баш ништо....булазниш.
Цело време си оф топик, битно ти е пишеш некоја навреда што нема врска со корона вирусот....но тоа е кога имаш грб на форумов, се ти се може, па дури и да фантазираш жени со бркови.
Се знај тој, десоец е. За мене знаеше колку пати сум била во Шведска :toe: Јас не знам ама тој знае :ROFLMAO:

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.573
Поени од реакции
10.540
Сега да јават дека платежни картици делат со 1000 денари,ама ги делат на инфективна во собите каде што лежат заразените,ти прва без маска ке влезеш да ја земеш,така престани да глумиш како демек си загрижена.Пандемијава е пуна капа за тебе,ти нуди можност да се дружиш и дискутираш со други,ем да цицаш од буџетот.И повеќе не ти реплицирам
Автоматски споено мислење:

Се извинувам на сите за надвор од тема пто избегав
Повторно пишуваш безврска...:facepalm: не ти ја разбирам поентата со картичка од 1000 ден.
Многупати имам пишано дека се плашам од вирусов, а и нормално, имам деца, имам фамилија, па и за мене.
Работам во здравство и имам средба со заразени од ковид секојдневно, познавам мнооогу и кои го прележале, знам за разни искуства, добри и лоши...дефинитивно вирусов е опасен.

убав совет за заштита од короната.... struka_14483.jpg

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom