Да, очигледно е полабав од грип затоа што некои грипот ги држи јако една недела.Абе не се играјте, не е исто како грип.
После 4ти дн, почна да ми биднуе много подобро и еве сга веќ сам много подобро.
Ти мислиш дека овие на темава навистина се загрижени за вирусов? Овие се луге што и пред пандемијава поминувале со смрштени фаци пред полните кафичи и дискотеки и едвај чекале да стигнат дома и да ги критикуваат првите штракајки по тастатура на социјалните мрежи,бидејки за друг живот не ни знаатKои се моите глупости?
Тоа што нејкам при здрав памет да ме дупат вилипче,кучето и компанија?
Или тоа што имам нормален социјален живот,се борам за да створам нешто и да успеам во животот ама заради горенаведените копита (во комбинација со хипохондриците кои владеат на фб и тука) за малку све ќе ми отидеше у курац?
Тоа ли се глупости?
Според мене глупости се барањата да не затворат ко стадо овци,вештачки да ги смират бројките и по месец дена откако ќе се олабави пак сВе(а неможе да живееме цел живот така,тоа дури и ти знаеш) пак јово на ново.
И тоа збориме за затварање на македонците,шошоните пак нема да ебат жива сила и ќе се кезат на глупите каури.![]()
да..да..сигурно...Кај ли им ги виде смрштените фаци на луѓето..од каде знаеш они каков живот живеат!???Овие се луге што кои и пред пандемијава поминувале со смрштени фаци пред полните кафичи и дискотеки и едвај чекале да стигнат дома и да ги критикуваат првите штракајки по тастатура на социјалните мрежи,бидејки за друг живот не ни знаат
Др. Анон advises.Да, очигледно е полабав од грип затоа што некои грипот ги држи јако една недела.
Ги знам многу добро жените што личат на мажи и имаат машки манири,а и обратно,мажите што личат на жени и имаат женски манири.Поради тоа не можат да се уклопат во нормална средина,па на пример на таквите жени им преостанува само скриени зад провокативен аватар да се дружат по социјални мрежи.да..да..сигурно...Кај ли им ги виде смрштените фаци на луѓето..од каде знаеш они каков живот живеат!???
Работава, демек Наќо има и други животи освем форумов....(држ ме мајко, се)
Намали со навредите кон луѓе што не ги познаваш а почни да се придржуваш кон мерките за заштита од вирусов, оти нема да има место во болниците, нема да има кој да не лечи...
Ти НЕЗНАЕШ ама баш ништо....булазниш.Ги знам многу добро жените што личат на мажи и имаат машки манири,а и обратно,мажите што личат на жени и имаат женски манири.Поради тоа не можат да се уклопат во нормална средина,па на пример на таквите жени им преостанува само скриени зад провокативни аватари да се дружат по социјални мрежи.
А на исфеминизираните мажи?Ги знам многу добро жените што личат на мажи и имаат машки манири,а и обратно,мажите што личат на жени и имаат женски манири.Поради тоа не можат да се уклопат во нормална средина,па на пример на таквите жени им преостанува само скриени зад провокативен аватар да се дружат по социјални мрежи.
Тоа не е совет ама па и не можам да очекувам да сфатиш.Др. Анон advises.
Oh well.....ти да не беше пациентот со мантилот?![]()
Awww sweet poor baby Anon.Тоа не е совет ама па и не можам да очекувам да сфатиш.
Јас бев, хаха, која досетка еј, да пукниш ме пресмеја![]()
![]()
Сега да јават дека платежни картици делат со 1000 денари,ама ги делат на инфективна во собите каде што лежат заразените,ти прва без маска ке влезеш да ја земеш,така престани да глумиш како демек си загрижена.Пандемијава е пуна капа за тебе,ти нуди можност да се дружиш и дискутираш со други,ем да цицаш од буџетот.И повеќе не ти реплицирамда..да..сигурно...Кај ли им ги виде смрштените фаци на луѓето..од каде знаеш они каков живот живеат!???
Работава, демек Наќо има и други животи освем форумов....(држ ме мајко, се)
Намали со навредите кон луѓе што не ги познаваш а почни да се придржуваш кон мерките за заштита од вирусов, оти нема да има место во болниците, нема да има кој да не лечи...
Се знај тој, десоец е. За мене знаеше колку пати сум била во ШведскаТи НЕЗНАЕШ ама баш ништо....булазниш.
Цело време си оф топик, битно ти е пишеш некоја навреда што нема врска со корона вирусот....но тоа е кога имаш грб на форумов, се ти се може, па дури и да фантазираш жени со бркови.
Повторно пишуваш безврска...Сега да јават дека платежни картици делат со 1000 денари,ама ги делат на инфективна во собите каде што лежат заразените,ти прва без маска ке влезеш да ја земеш,така престани да глумиш како демек си загрижена.Пандемијава е пуна капа за тебе,ти нуди можност да се дружиш и дискутираш со други,ем да цицаш од буџетот.И повеќе не ти реплицирам
Автоматски споено мислење:
Се извинувам на сите за надвор од тема пто избегав