Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Замисли погрешен човек да "зеле".
Па 30 луѓе крадат бе. Сосема неприметно.
Како неприметно, виделе вработените каква сурија доаѓа во одделение, со циган ќе се расправаш. Тие идат цела фамилија комплет со се комшиите. Викаш полиција и нека се расправаат тие.

Абе дај им го таму нека се испозаразат и нека цркнат. Гадно племе се.

Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.898
Поени од реакции
25.400
ako ima nekoj od strumica neka izvesti za nastanot... od ova ke ima nov film lol... se si mislam deka ne e e kraj ova, najsmesno ke bide ako se pogodat pa i da se od murtino lol

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Какво обезбедување, какво оправање со ѓупци, добри ли сте, и да сте обезбедување, сигурни сте дека би премавале некој од нив? Ќе ви се обесат после пола Хелсиншки + шуто и рогато и расист ќе ве направат. Добро вика Форца, пушти ги нека носат, што сакаат нека прават и така по нивнине маала Хепатитис Ц има за извоз, коронава најмал проблем им е.

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.029
Какво обезбедување, какво оправање со ѓупци, добри ли сте, и да сте обезбедување, сигурни сте дека би премавале некој од нив? Ќе ви се обесат после пола Хелсиншки + шуто и рогато и расист ќе ве направат. Добро вика Форца, пушти ги нека носат, што сакаат нека прават и така по нивнине маала Хепатитис Ц има за извоз, коронава најмал проблем им е.
Да ама јас повеќе не одам во нивните маала, они ми доаѓаат у центарот, полицијата ми вика зошто одиш таму, а јас ако земам да спречам некого знам што ме чека. Како и да ја свртиш нема спас од нив, како пијавици се, не те сакаат ама не те ни оставаат на мира да си живееме одвоено.

Член од
6 април 2014
Мислења
5.141
Поени од реакции
6.600
Pointeresno e bilo koga istite tie 30 dusi pocnale da se tepat edni megu drugi pred sudot vo strumica, a posle koga EBR pocnala da gi tepa niv pocnale da begat, komedii. Se znaese na vremeto site vo kombe nosi gi vo zatvor, prvo kotek 2 dena posle na sud gi nosis, kade veke nema da mozat da odat. Ama sega imame nogo golema demokratija i zatoa site pravat sto sakat.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Да ама јас повеќе не одам во нивните маала, они ми доаѓаат у центарот, полицијата ми вика зошто одиш таму, а јас ако земам да спречам некого знам што ме чека. Како и да ја свртиш нема спас од нив, како пијавици се, не те сакаат ама не те ни оставаат на мира да си живееме одвоено.
Нормално, на пример скраја да е да ти ја удрат колата, на Св. Никогаш ќе наплатиш од осигурителната.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Нормално, на пример скраја да е да ти ја удрат колата, на Св. Никогаш ќе наплатиш од осигурителната.
задња станица на било која кола е кај циган, значи како знаат да руинираат кола тоа е уметност, еве јас да сакам намерно така да ја унередам нема да можам.

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.029
Статива, стомачен вирус е.
За саат и пол од нормална температура, сега имам 38.2. Не е од лажна паника, навистина почуствував како од момент во момент ја дигам.

Kajgana Shop

На врв Bottom