- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.925
- Поени од реакции
- 41.901
Трај што не здиплиле двајца. 
Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk

Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk
Како неприметно, виделе вработените каква сурија доаѓа во одделение, со циган ќе се расправаш. Тие идат цела фамилија комплет со се комшиите. Викаш полиција и нека се расправаат тие.Замисли погрешен човек да "зеле".
Па 30 луѓе крадат бе. Сосема неприметно.
Замисли погрешен човек да "зеле".
Па 30 луѓе крадат бе. Сосема неприметно.
Ова повеќе личи на Џипси Маџик, коа го крадат од Болница Тони Михајловски.si go gledal vikend na mrtovci?
Да ама јас повеќе не одам во нивните маала, они ми доаѓаат у центарот, полицијата ми вика зошто одиш таму, а јас ако земам да спречам некого знам што ме чека. Како и да ја свртиш нема спас од нив, како пијавици се, не те сакаат ама не те ни оставаат на мира да си живееме одвоено.Какво обезбедување, какво оправање со ѓупци, добри ли сте, и да сте обезбедување, сигурни сте дека би премавале некој од нив? Ќе ви се обесат после пола Хелсиншки + шуто и рогато и расист ќе ве направат. Добро вика Форца, пушти ги нека носат, што сакаат нека прават и така по нивнине маала Хепатитис Ц има за извоз, коронава најмал проблем им е.
Нормално, на пример скраја да е да ти ја удрат колата, на Св. Никогаш ќе наплатиш од осигурителната.Да ама јас повеќе не одам во нивните маала, они ми доаѓаат у центарот, полицијата ми вика зошто одиш таму, а јас ако земам да спречам некого знам што ме чека. Како и да ја свртиш нема спас од нив, како пијавици се, не те сакаат ама не те ни оставаат на мира да си живееме одвоено.
задња станица на било која кола е кај циган, значи како знаат да руинираат кола тоа е уметност, еве јас да сакам намерно така да ја унередам нема да можам.Нормално, на пример скраја да е да ти ја удрат колата, на Св. Никогаш ќе наплатиш од осигурителната.
За саат и пол од нормална температура, сега имам 38.2. Не е од лажна паника, навистина почуствував како од момент во момент ја дигам.Статива, стомачен вирус е.