Дечки....темава е ТОП....топикот е многу на место....
ама се има во нејзе......
има некои мислења и коментари и олку слатко и олку долго не сум се смеел којзнае од кога.....:pos2:
ја фатив темава од почеток, сите коментари ги прочитав и ми напраи ќејф
Посебно ми се допадна што гледам дека девојките земаат активно учество во дискусијата......
Многу ме интересира што ќе кажат девојките на прашањето дали сакаат да им се ејакулира во уста?
Јас обожавам орален секс....значи и да задоволувам и да ме задоволат......ама сакам тоа да е комплетно.....
Од досегашното мое скромно искуство знам дека нема девојка која не би можела да те донесе до оргазам со ”пушење”. Посебно ако има ангелско лице и ако клечи пред тебе, те дудла и те гледа у очи.....
е сега доаѓа моментот кога ќе го осетиш она стегањето во стомакот и сите инстинкти ти зборат да ја фатиш за глава, да ја притиснеш на тебе и буквално да и се истресеш во уста.....а она спремна да те исшмука......
Оние кои го пробале ова знаат дека е "ultimate pleasure", само прашање е колку девојки се спремни да се препуштат на тоа.
Како што кажав, јас исто така сакам и да задоволувам орално, па како што јас сум во состојба да се внесам цел и да ја вложам целата моја енергија и фантазија за да и пружам на девојката неповторливо задоволство, мислам дека тоа би требало и да ми биде вратено.......
Ајде, баш ме интересираат Вашите коментари....
:helou: