Корисни совети за орал-почетници

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.225
Поени од реакции
34.519
Бре, бре... Темава беше отворена за орал-почетници, а стигнавме и до advanced совети :wink:

При оралниот секс, кај жените кои преферираат да го задоволуваат својот партнер исклучиво со репетитивно движење на главата (превод "само лапни го и мрдај напред-назад"), често се јавува истиот проблем. Блоуџабот завршува со насмевка на лицето на партнерот, а вие добивате болка во вилицата и вкочанет врат.

За "добар блоуџаб" не треба да има исти движења со главата кои се повторуваат цело време, туку треба да се вклучат и рацете (ручни рад), играње со тестисите, па дури и аналниот регион (доколку и двајцата го сакате тоа). Со комбинирање на овие работи, не само што ќе ги релаксирате мускулите на вратот, туку и ќе ги подобрите оралните перформанси и целокупниот впечаток. Кога веќе ги спомнавме тестисите, имајте на ум дека тие се лижат, а не шмукаат (освен ако тој не ви рече спротивно).

Како ќе ги комбинирате овие техники зависи од тоа како партнерот сака да го задоволите. Добра идеја е повремено да фрлите око на неговиот скротум (или на нашки - кожичката/кесичката на тестисите) која е добар индикатор за тоа колку тој е блиску до оргазам. Колку повеќе се наближува врвот на задоволството, толку повеќе кожичката се затегнува за да ги повлече тестисите до неговото тело... Затегнувањето може да го стимулирате со вашите раце, јазикот, усните или едноставно да го оставите да се случи само по себе.

Кога веќе почнавме со адванс'д совети, една од техниките за која на жените им треба подолго време (и повеќе работа) да ја совладаат е длабокото грло. Длабоко грло е техника во која "изведувачот" треба да го прими целиот пенис во устата и грлото. Во најголем број од случаите, задоволството едноставно е толку големо што вашиот партнер ќе сврши многу побрзо од очекуваното.

Сепак, колку и да носи задоволство овој вид на оралка, потребен е "тренинг" додека научите да го контролирате gag-рефлексот или рефлексот кој ве тера на повраќање секогаш кога ќе го допрете вашиот крајник. Додека вежбате, вашиот партнер треба да се воздржи од буткање нанапред и да ве остави сами да експериментирате. Со тек на време пенисот ќе може да влезе подлабоко и подлабоко, се додека не успеете да го примите цел. :)

И тогаш - лезет.

Член од
22 мај 2007
Мислења
38
Поени од реакции
3
LaTiTeA напиша:
Живо ме заинтересира па затоа ќе те препрашам, има ли разлика каков е сладоледот во корнетот?
Мора да е некоја фирма и со посебен вкус или може да се земе со топки, ако е со топки колку топки препорачуваш?
:vozbud:
Najnapred se nadevam razbirash deka igrata so sladoled e diskretno naveduvanje na partnerot/kata vo predelot na anusot.Bidejki si vo blaga pozicija na "most" so podkrenat zadnik muskulite na butinite,stomakot i zadnikot se zategnatai shto go pali partnerot.Moze da go praktikuvash i so priatel i priatelka ne se plashi nema da stanesh lezbejka:pos2: duri podobro so prijatelka zatoa shto devojkite sakaat sladoled a ushte ako e iskusna vo toa kako "coolgirl" da te vodi bingo!.Za sladoledod ne e vazna firmata tuku da e po kremast ako si depilirana posporo se topi i ne e mnogu smrznat ako si bushavka povoden.Podobar poskap.Ja upotrebuvam Amareto(bademi extract) ukus i miris na marcipan Moze da vezbash sama so drkanje vo kada so gel za brichenje ili vo krevet so prav sladoled i vkluchen fen(na baterii ili micro cell ne na struja) za da simulira toplo dishenje i ke ja osetish brzinata na topenje i kolichinata na sladoledod.Koristija mojava Avatar slika:back: .Bidi dobro izbanjata bidi vo vreme na ovulacija izmasiraj si gi butinite pichkata i anusot so kokonat ulje, leto i topol den .Ova e najdobar nachin partnerot da go vovedesh pod pichkata i da pochne da go saka toa.Prashaj ja i "coolgirl" moze ke saka da pomogne ako vi se poklopat denovite na ovulacija garant.Koga ke svrshuvash zgrapch go silno za kosa i probaj da go "zagushish" taka mu e koga saka dlaboko grlo. Na kraj bakni go vo chelo kako da e malechok. :toe: :smir:

**The Beauty**

and the beast
Член од
4 февруари 2007
Мислења
552
Поени од реакции
11
Eптен оф..
Ја мислам нареден пат пред нов член да се зачлени на форумов да му се направи IQ тест, пошто постовиве....?

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Mhm... Jas nikogas ne bi se baknal so devojka so koja sum imal obostran oralen seks. Ednostavno... ne mozam.

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
LouWeed напиша:
ke ti dojde i na tebe redot!
Nema sansi, nikogas ne bi baknal nikoja koja mi go " pu***a ". So samata zamisla na toa mi se povraka, bljak.

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Potato напиша:
Nema sansi, nikogas ne bi baknal nikoja koja mi go " pu***a ". So samata zamisla na toa mi se povraka, bljak.
A Znaesh kakov vkus ima klitorisot?
Blag, solen, kisel, gorchliv ili.....?

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
Potato напиша:
ne samo toa, tuku ke ja i baknuvas po ejakulacija v usta, veruvaj mi, ustvari ke ja lapas!:vozbud: :vozbud:

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Potato напиша:
јас имам искуство - не повраќав ама гадно е... има вкус на сода бикербона. :pos2:
т.е. да не ме разберете погрешно, не одкако ми го пушела туку одкако... ме сфативте нели?
иначе ако ми го пушела и после да ја залапам ништо страшно не е тоа, страшно е на друг да му го пуши а ти да ја залапаш!!!

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Dzings напиша:
A Znaesh kakov vkus ima klitorisot?
Blag, solen, kisel, gorchliv ili.....?
Ne, a so ogled na toa deka ne sakam vrski za edna vecer i so ogled na toa deka nikogas ne bi mozel potoa da ja baknam devojka mi... Ne veruvam deka nekogas ke doznaam.:salut:

JohnWayne

Master
Член од
10 мај 2007
Мислења
194
Поени од реакции
16
Potato напиша:
Ne, a so ogled na toa deka ne sakam vrski za edna vecer i so ogled na toa deka nikogas ne bi mozel potoa da ja baknam devojka mi... Ne veruvam deka nekogas ke doznaam.:salut:
joooooouuuu... nemoj taka.... ne se plasi da li3is:) + ako ne sakas da ti go pushi ne 3naci deka taa ne saka da li3is:)

a n g e l c e

^ Poison Girl ^
Член од
25 јануари 2007
Мислења
1.202
Поени од реакции
5
BushaF напиша:
joooooouuuu... nemoj taka.... ne se plasi da li3is:) + ako ne sakas da ti go pushi ne 3naci deka taa ne saka da li3is:)

хахаха ме изнасмејавте навистина :pos2::pos2::pos2:

само така продолжете

п.с. и јас сум викала дека некои работи нема да ги правам но ете грешка сум била :kesa:

Член од
18 јуни 2007
Мислења
4
Поени од реакции
0
Da kazam od iskustvo za stenkanjeto .

Deka pri sex tie sto stenkaat se zadovoluvaat iako partnerot ne gi zadovoluva,a moze bi stvarno ve zadovoluvame jako :tv:
a pak onie sto ne stenkaat na sexot sigurni bidete deka inaet pravite za da
ne davate vo znaenje kolku sme dobri :vozbud:

**The Beauty**

and the beast
Член од
4 февруари 2007
Мислења
552
Поени од реакции
11
robin_hood напиша:
Da kazam od iskustvo za stenkanjeto .

Deka pri sex tie sto stenkaat se zadovoluvaat iako partnerot ne gi zadovoluva,a moze bi stvarno ve zadovoluvame jako :tv:
a pak onie sto ne stenkaat na sexot sigurni bidete deka inaet pravite za da
ne davate vo znaenje kolku sme dobri :vozbud:
??? Сакам кажам, не знам речам.
Ко прво никад не би се замарала во секс дали да стенкам, да глумам дека ми е убаво, или да не стенкам за партнерот да не свати колку е добар во кревет...:tapp::tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom