- Член од
- 20 септември 2008
- Мислења
- 12.774
- Поени од реакции
- 9.903
Одма на Бетка ќе и се јавам !Прашај ја Елизабета Канчевска Милевска, што не прашуваш нас?!
Одма на Бетка ќе и се јавам !Прашај ја Елизабета Канчевска Милевска, што не прашуваш нас?!
Јави се у штаб,дај некако да најдеме бесплатни влезници....20 ден ако се тоа е јавен грабеж.Одма на Бетка ќе и се јавам !
20 денари за што ? Приватна промоција на Тавитјан и нивните укажани песни ја ќе ја земам само Елено ќерко колку лошо звучипа уште парите ќе оделе за хуманитарни цели како не бе од толку хуманитарни концерти кај одат парите ? Се ова е ај да се лажеме ко демек ете 20 денари за да наполнат стадион а главните ѕвезди ко Јоксимовиќ ќе испеат една песна и ќе си заминат , а Тавитјан ќе лупат по тоа тапаните минимум 1 час. Беден одбид да се наполни гратски сдадион за приватна промоција.
Како и да е, Српски, Хрватски, Босански, Албански не е битно.... Мислам дека бев јасен што сакав да кажам.А од сите тие, само Оливер Мандиќ е Србин!![]()
![]()
Што има јас да им кажам? Нека им кажат тие што го организираат концертов, ако воопшто знаат зошто и поради која причина го организираат овој концерт."Ќе бидат изведувани преработки на народни песни од албумот на Тавитјан-Македонското срце чука во седум осмини."
Оди кажи му на Тавитјан за наредниот албум со преработки од македонски народни песни да не вика "српски" пејачи.
Добро наброј ми некој што е наш изведувач кој е доволно квалитетен а и познат во границите на нашата земја.Ок е се, ама за национален ден на независност препорачливо е да се служи наша музика од наши изведувачи. Може да биде нешто како ланската прослава само без толкави спектакли и расфрлања. Доволен е ланскиот музички дел без политичко обраќање.![]()
Можеш да замислиш годинава колку ќе збори кога лани успеа еден саат да дрндлаОк е се, ама за национален ден на независност препорачливо е да се служи наша музика од наши изведувачи. Може да биде нешто како ланската прослава само без толкави спектакли и расфрлања. Доволен е ланскиот музички дел без политичко обраќање.![]()