Конечно асална GPS навигација за iPhone!

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
1. не значи дека ако е понова е подобра
2. не значи ако има повеќе килобајти дека е подобра
3. мапата е за iGO но незнам дали е компатибилна и со други софтвери за навигација, мене последниве недела дена супер ме служеше иако веќе 20 години истите патишта неколку пати годишно ги поминувам а и онака егнациа одос нема кривини околу 160 километри :pos:

SaLt

symbian & iOS master & android
Член од
2 април 2005
Мислења
291
Поени од реакции
85
Добра е таа мапа од 2010, јас ја имам и од мај 2011 но улиците се згрешени и рутите не ги дава како што треба. Еве ви скрееншоО00оТ

SaLt

Член од
2 април 2005
Мислења
291
Поени од реакции
85
Сакам да направам едит на предходниот пост ама глеам нема таква опција , па кој може од админс нека го стори тоа. Ова е модифицирана верзија , јас му го бапнав знмамето наше да испаѓа при старт на апликацијата ;)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
На ова iGo, кога бираш дестинација, нема да отвориш да видиш каде е на мапа, така?

Епа не знам што го фалите сите тогаш, кога е срање невидено без таа можност. Ја да знаев кој Carrefour у грчка го сакам според улицата, ќе си отидев без навигација.

SaLt

Член од
2 април 2005
Мислења
291
Поени од реакции
85
Ja ima i taa opcija.
Za u grcka spored mene Navigon e podobar.

Sent from my iPhone 3GS using Tapatalk

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ja ima i taa opcija.
Za u grcka spored mene Navigon e podobar.

На навигон кога ќе отворам мапа, ги има сите POI околу тоа место (продавници, сосе икони - на пример на Мерцедес логото и слично), а на iGo ги има само најважните, бензинска, болница итн...

Каде да ја видам мапата откако ќе најдам некое POI преку Search? Гледам дека можам само да го селектирам и рутата почнува одма да се калкулира.

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Сега уствари гледам дека iGO за ајфон за невидено срање и дека нема врска со таа за Android што е и има мнооогу повеќе и покорисни опции:)

SaLt

Член од
2 април 2005
Мислења
291
Поени од реакции
85
Mac , ne razbiram sto sakas da napravis?!?
Koga ke izbiras Poi imas opcija Near me znci okolu tebe vo momentot kade se naogjas i In a city vo koj grad Poi baras na primer greece thessaloniki
Koga ke odberes poi avtomatski ti ja dava kartata kade se naogja toa Poi i ti pravi ruta od mestoto jade se naofas do toa poi. Ako sakas da ja vidis cela mapa stiskash na - ti pravi zoomout

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
А има ли подобра GPS апликација за Mакедонија од iGO?

SaLt

Член од
2 април 2005
Мислења
291
Поени од реакции
85
А има ли подобра GPS апликација за Mакедонија од iGO?
Па за Македонија не ми треба навигација, ке си прашам некој човек,минувач ако ми треба нешто. Инаку освен iGO мислам и Navigon заслужува внимание

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Па за Македонија не ми треба навигација, ке си прашам некој човек,минувач ако ми треба нешто. Инаку освен iGO мислам и Navigon заслужува внимание
А баш се мислев да додадам “НЕ МИ ОДГОВАРАЈТЕ СО ТОА, ШТО ЌЕ МИ Е ЗА МАКЕДОНИЈА, СИ ЈА ЗНАМ.....“ :)

Кај да го симнам модифицираниов Navigon?

SaLt

Член од
2 април 2005
Мислења
291
Поени од реакции
85
Postaven e na symbian i gsm forumot, na mojot blog i trakerot vo mojot potpis , od utre i na install_ous i apptrack :)

SaLt

Член од
2 април 2005
Мислења
291
Поени од реакции
85
фала , ќе корегирам;)

Член од
27 август 2011
Мислења
9
Поени од реакции
1
Postaven e na symbian i gsm forumot, na mojot blog i trakerot vo mojot potpis , od utre i na install_ous i apptrack :)

Ја инсталирав твојата верзија на Навигон но не сака да ми ги отвори мапите.
Имаш некој предлог?
Имам iPhone 4

Kajgana Shop

На врв Bottom