Конец за заби: дали употребувате?

Конец за заби:Дали употребувате?

• Да

Гласови: 83 38,2%
  • Не

Гласови: 134 61,8%

• Вкупно гласачи
    217
Член од
4 јули 2008
Мислења
385
Поени од реакции
18
паа...користам коа ќе купи мајка ми...вака не ми ни текнува..а тоа се дешава поретко, така да златна четка после секое јадење и толку....:)

peter

Петар Пан...
Член од
6 септември 2005
Мислења
636
Поени од реакции
165
Редовно користам конец после секое јадење. По цели денови сум на работа или состаноци, а конецот е секогас со мене. Многу попрактично отколку да влечкам четка и паста секаде.
Четкање, сабајле и навечер. Конец после секој оброк.

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
Јас веке подолго време си мислам да купам и да почнам да го употребувам ама слабо нешто:uvo:

Ivka

Алхемичарка
Член од
1 февруари 2007
Мислења
300
Поени од реакции
4
Сите имаат потреба од конец за заби и сретство за дезинфекција на усната шуплина покрај стандардните четка и паста за заби. Си користам конец за заби и тоа редовно:)

D

DeviL_32`

Гостин
Не користам конец али ништо не може поубаво да ги исчисти забите освен четката :smir:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не користам конец али ништо не може поубаво да ги исчисти забите освен четката :smir:
Баш конецот го може тоа. Штом коментираш вака, очигледно не си користел конец. Почни да користиш и ќе видиш:).

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
Да, секоја вечер после миење заби, јес да ваљда треба обратно. Имам многу фрки со забите па неопходно беше, да немав проблеми, најверојатно немаше да користам.:toe:

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
да, почнав неделава. редовно морам да користам! четката е за надворешниот дел само, а конецот ја трга храната измеѓу забите кај што четката не стига. а таму се собира највеќе храната. препорачувам да си користите конец.
отидов во дуплове-це да ги исчеткам и да ги "поминам" со конец =)

Kajgana Shop

На врв Bottom