- Член од
- 31 август 2008
- Мислења
- 501
- Поени од реакции
- 38
еве овоа види :helou:Кој е добар а бесплатен конвертор што конвертира од DVD vo Dvix и каде може да се најде?
еве овоа види :helou:Кој е добар а бесплатен конвертор што конвертира од DVD vo Dvix и каде може да се најде?
Неможеш од помал квалитет во поголем. Нема логика.Некој програм шо конвертира песна од од на пр. 160kbps во 320kbps или од 60 во 160...?
Џабе ќе конвертираш. Квалитето нема да ти се зголеми туку само просторот кој го зафаќа ќе се зголемиНекој програм шо конвертира песна од од на пр. 160kbps во 320kbps или од 60 во 160...?
Благодарам другареве овоа види :helou:
За побрзо, ти треба појак процесор и повеќе рам (или појак компјутер ).Можи некако да се зголеми брзината ко ке конвертира од дивикс во двд на CovertXtoDVD???Вака ептен бавно оди,чак поспоро и од филмов ако го пуштам да течи........
Ако не можи да се зголеми брзината,дали можи да ми кажи некој конвертор од дивикс во двд,ама да можам и субтајтл да му ставам,и малку побрз да е!??
Пробај симни си најнови кодеци (пример K-Lite Codec Pack FULL)Може ли некој да ми помогне! Имам симнато филм во BluRay формат и не ми го отвора со ниедна програма (Winamp, BC Player...) Дали треба да конвертирам нешто, може ли да се гледа вообшто или да го бришам од комп-ата. Фала однапред
Total Video ConverterМи треба конвертер од Divx во Xvid , зш двд плеерот не ми ги чита филмојте со Divx кодек , пробав со VirtualDub ама уствари тој ги компресира одново дали има некое програмче со кое ќе можи побрзо некако, можело некако со некое програмче само да се смени нешто во кодот од видеото и да се смени во Xvid, ако има некое чаре кажете
kje probam so nego ama ne vervam deka i so nego kje odi brzo...Total Video Converter
Провери ПП и кажи што си направил ...ај ако има некој некам ми прати код за imtoo psp video converter