Комедии

Член од
1 јули 2006
Мислења
853
Поени од реакции
84
She's the man... Препорачавум на кој не му е гледан..

Сега го гледав.. Zombieland.. интересно филмче, не е нешто посебно..али.. Emma Stone <3
Кога сум веќе кај неа, Easy A!

Член од
20 април 2010
Мислења
718
Поени од реакции
527
Tais-Toi Француска комедија со Жан Рено и Жерар Депардје

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Francuzite se spored mene najdobri moviemakeri vo Evropa :D Posebno za komedii se stvoreni, inace ako si po nivnite komedii verojatno si go gledal Rrrr!!! ako ne obavezno da go gledas ! :Dhttp://www.imdb.com/title/tt0357111/
http://www.imdb.com/title/tt0259060/

Poveketo od vas sigurno go imate gledano, a tie koj go nemaat, nemojte odma da bidete hejteri demek ne cini francuski vakov onakov. Give it a shot :)

--- надополнето ---

Има некои смешни моменти, ама до глумците е не до сценариото, сакам да кажам да беа други глумци немаше да бидат смешни :)
Добар филм тапа комедија.Со такви актери филмов има многу повеќе потенцијал а не да биде ваква бедна комедија.Филмов е добар но не е смешен.

Член од
15 октомври 2009
Мислења
822
Поени од реакции
291
добри комедии: "The new guy" , "You don't mess with the zohan", "The naked gun" .... не ми текнуват во моментот..

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.363
Поени од реакции
8.464
го чекам филмов (т.е. да го начекам на некој торент супер би било :smir:)
Се отепав од барање и на крај најдов линк за онлајн гледање и тоа на тиња слика и знаеш што ?!
Ова ако е комедија јас Бил Козби прво не сум ни малку смешен а уште помалку црнец па ти види сега што значи филмот е тотална утка односно под просечна романтика
Не вреди да пишам некоја посебна рецензија оти е еби ветеер типичен американски филм дечкото адам (ештон качер) по долги години се сретнува со девојката ема (натали портман) од минатото од тинејџерските денови и се поврзуваат со тоа што имаат редовне секс без обврска (без да се заљубат и љубомора и сл) но полека се вљубваат не сакајќи и со тоа прекршувајќи го нивното првило за fuck buddys
Значи што да ти кажвам уште на 20 минута сакв да го угаснам ај реков после ќе ме привлече нешто па исто ме фате криза и на 30 минута и на 40 и така до крај ...Што значи пишман сум шо си го трошам интернетот а за тоа ќе си гледав барем некој салам фудбал
Моја оценка 2/10 и тоа слаба 2 само пради ештон да ен речи некој оти после тој фаца е па овие машките од љубомора нешто го неќат значи само за него 2 инаку ќе јадеше 1 и ќе одеше на поправен на лето хахах мала шала значи ич не се мачете да го гледате еј и најако е што на ибдм има 6,2 :uvo:

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Ако сака некој пародија од многу филмови, нека гледа Robot Chicken. Ги има сериите на EZTV, секоја серија за даунлоад зафаќа 100 мегабајти а времетраење им е по 10-12 минути.

H

Hombre

Гостин
Комедии кои при секое повторно гледање ме смеат до солзи,
Les visiteures(Посетители) 1,2 и 3 со Jean Reno и Christian Clavier.

220px-PosterVisituers.jpg

Моја омилена сцена : Временски патници од средниот век за прв пат се среќаваат со црнец,автомобил и радиокасетофон.:pos:

[video=dailymotion;x29plz]http://www.dailymotion.com/swf/video/x29plz?[/video]

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.654
Поени од реакции
34.083
Aко гледате идиотски комедии од стилот на американска пита, тогаш еден и единствен што вреди од таа гранка е: Superbad.

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Комедии кои при секое повторно гледање ме смеат до солзи,
Les visiteures(Посетители) 1,2 и 3 со Jean Reno и Christian Clavier.

Прегледај го приврзокот 40883

Моја омилена сцена : Временски патници од средниот век за прв пат се среќаваат со црнец,автомобил и радиокасетофон.:pos:

[video=dailymotion;x29plz]http://www.dailymotion.com/swf/video/x29plz?[/video]
Дај те молам прати ми линк од торент од филмчево, јако ми гледат :)

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Дај те молам прати ми линк од торент од филмчево, јако ми гледат :)
Нема да погрешиш ако го гледаш, супер е.

Иначе имам еден торент, ама со бугарско аудио е. :/

Ако има некој со Француско нека прати и на мене, одамна не сум го гледал. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom