го чекам филмов (т.е. да го начекам на некој торент супер би било :smir
Се отепав од барање и на крај најдов линк за онлајн гледање и тоа на тиња слика и знаеш што ?!
Ова ако е комедија јас Бил Козби прво не сум ни малку смешен а уште помалку црнец па ти види сега што значи филмот е тотална утка односно под просечна романтика
Не вреди да пишам некоја посебна рецензија оти е еби ветеер типичен американски филм дечкото адам (ештон качер) по долги години се сретнува со девојката ема (натали портман) од минатото од тинејџерските денови и се поврзуваат со тоа што имаат редовне секс без обврска (без да се заљубат и љубомора и сл) но полека се вљубваат не сакајќи и со тоа прекршувајќи го нивното првило за fuck buddys
Значи што да ти кажвам уште на 20 минута сакв да го угаснам ај реков после ќе ме привлече нешто па исто ме фате криза и на 30 минута и на 40 и така до крај ...Што значи пишман сум шо си го трошам интернетот а за тоа ќе си гледав барем некој салам фудбал
Моја оценка 2/10 и тоа слаба 2 само пради ештон да ен речи некој оти после тој фаца е па овие машките од љубомора нешто го неќат значи само за него 2 инаку ќе јадеше 1 и ќе одеше на поправен на лето хахах мала шала значи ич не се мачете да го гледате еј и најако е што на ибдм има 6,2 :uvo: