Комедии

*P|nK_G|rL*

~Pretty in Pink~
Член од
21 мај 2006
Мислења
761
Поени од реакции
5
Obozavam komedii. Najomilen zanr na filmovi mi e komedija. Nema nisto podobro od film koj ke te skine od smeenje. Od komediite bi gi izdvoila:
Bruce Almighty, Cheaper by the dozen 1 i 2.... Ne mi teknue sea drugi dovolno se ovie.

Член од
6 јули 2006
Мислења
117
Поени од реакции
8
najdobra komedija The 40 year old virgin (40 godisna devica luge se skapav od smeenje)
a od seriite prijateli

Член од
5 април 2007
Мислења
252
Поени од реакции
4
ooouuuu ke mi treba dosta vreme da pisuvam ,taka da se sto e vo stilot na Monty Pyton...

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Uspeal nekoj da go vidi Mr.Bean's Holiday?

Член од
25 јануари 2007
Мислења
295
Поени од реакции
105
Poslednive godini nema dobra komedija nitu film nitu serija. Naj me nervira u seriite koga pustat smeenje, pa ako ne ti e smesno se prasas dali si razbral (da ne si malku SPOR). U glavnom humorot se bazira na poznavanje na jazik i ne mora da znaci koga ce se prevede na nase deka e smesno. Ili se bazira na situacii i ludje za koi nemame poima, pa pak ne e smesno.
Dva palci krevam za filmot HOT CHICK.

Член од
7 јануари 2008
Мислења
276
Поени од реакции
13
Кога и да гледам некој дел од Жикина династија,се газам од смеење.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Комедични Филмови

Комедични Филмови. Тие секогаш не насмневнуваат, па затоа да ги поделиме тие моменти.

Scare Movie - Знам дека на сите што го имаат гледано овој филм (а нема кој не го има гледано) им оставил по некој интересен впечаток. Јас неможам да издвојам затоа што ке треби да ви го раскажам цел филм :) .

Little Мan - Овај филм ми е на листата на најкомедични филмови. Додека го гледав овој филм заборавив на се и сешто. Ви го препорачувам на сите.

American Pie - Не ги имам изгледано сите дела од овој филм ама за тие што ги имам изгледано немам зборови.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
-Американска Пита
-Полициска Академија
Па сеа овие ми текнуваат.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.433
Поени од реакции
25.348
Соодветна тема мислам дека е оваа.
За истиот вид филмови се дискутира:)

IronTrooper

The King of Cool
Член од
27 март 2007
Мислења
1.496
Поени од реакции
32
мене ми е најкомедичен оној со еден дектектиф, кога идат и бараат една џенцка.

Voice of Jericho

Twisted Firestarter
Член од
13 септември 2008
Мислења
301
Поени од реакции
137
Јас не сум баш по комедиите, ама веќе ако морам да кажам, "Гол Пиштол" со Лесли Нилсон сите делови. Абе на тој филм сум се трескал од земја и да зеам пак да го глеам, пак лом ке се направам. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom