Колку често сте болни и најчесто од што?

• Креатор на темата Креатор на темата superboy
  • Време на започнување Време на започнување
Често се разболвам.Најчесто во зима од слабо шо се пазам,ќе ми достуди и одма температура кревам.А и на лето знам да се разболам,да кренам температура.И то стално по 38-39°:(ако не температура,тогаш носот сигурно ќе ми течи,глата ќе ме боли.Треба да се пазам поќе,да пијам витамини и сл.

Многу често настинвам и тогаш носов ми течит пола година...

Ко ќе имам температура најчесто е од грлото, а на лето скоро секогаш ме фаќат некој вирус со :pov: И толку од мене :helou:

Обично ретко се разболувам ама кога ке се разболам неможам да се свестам 1 недела мора да сум болем досега немам памнето 1 ден да сум неарен и после се да е Ок, кај мене не е така ако се разблоам 1 недела минимум сум болен в кревет, а најчесто од Вируси,Тровење,Температура.

порано ептен многу се разболував...моите работа само за книшки да купуваат пошто одма ѓи попунував...:) иначе сеа сум боље...зајакнал имунитетот викаат...

jas skoro sekoja godina se razboluvam, itoa ne koga e zima, nego koga e leto i si lezam doma, a najcesto imam temperatura.

1-2 пати во годината, а најчесто од настинка.
Еве сега имам закачено некој вирус, 2 дена не сум излезел од дома.

zdravje boze mnogu retko...porano sekoja nedela mi se losese neznam zosto ali poslednive 5-6 god super sum....taka na momenti nastinuvam drugi ne:smir:

јас веќе 6 год сум од чир болен
заебана болест.
не те убива, ама душа ќе ти извади!

Ау, многу ретко сум болна( пу пу да не се урочам:)). Дали еднаш годишно и дури ако се разболам тоа би било само настинка, само да ми тече носот. Се навикнав на пливање кога е надвор -20 и ми е зајакнат метаболизмот. Ама па и придонесувам кон тоа да не се разболам, не излегувам надвор во јануари на штиклици со минич, не ја оставам половината никогаш гола, си носам капче на зима и така.

мене во последните години многу често главата ме боле ама и покрај сите направени анализи ништо не ми открија во зима некогаш ке ме фати малце грип ама брзо ми поминува

Многу ретко ама кога ќе се разболам 2 недели неможам да се свестам обавезно стигам до инфузии,инекции и разни лекарства.Последен пат оваа зима ме фатија бубрези имав неподносливи болки ама за среќа се се среди со апчиња.

Имам топ менталитет...овај имунитет де :pos: и ретко се разболувам, башка нон стоп сум на витамини, дали на хемија или природна база, битно да се крка нешто :)

Најчесто настинка,температура до 40 и ТО !!! ( зус) :)

Ја лето зима сум настинат и ШМРКАМ со носот !!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom