Колку често се бричите и на колку време?

Член од
23 јануари 2005
Мислења
571
Поени од реакции
8
Абе натуш кур ти чуе, човекот измислил перница :) инаку типкава е ебење.

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Ај на здравје бричење.
Темава се затвора. :wink:

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Се бричам еднаш неделно што значи на 7 дена ама тоа кога идам на факултет и такви нешта кога имам обврски, а сега летово ме мрзи да се бричам па може да се бричам на едно 2 недели... а инаку ако ми испадне некоја работа да не идам бредест и бркаст низ град ќе се избричам нормлано... инаку ми треба 20 минути да се избричам... прво лице, па под пазуви (или народски МИШКА).... :lol: :lol:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.232
Поени од реакции
34.533
Не сум избричен 5 дена, ова е најдолгиот период што не сум бил избричен до сега. Во последниве 4-5 години. :shock:

Утре планирам да се бричам, изгледа ќе мора да удрам 2 партии! :D

Mad Maxx

SSG3000
Член од
4 мај 2005
Мислења
1.235
Поени од реакции
64
Скоро еври факинг деј,највише два.:icon_evil
И најжалосно е тоа што кога имам повеке слободни денови и не мора да се бричам,неможам да издржам повеке од 3-4 дена:icon_mad:

head

ЧОВЕКОТ СО МАЛО ТЕЛО
Член од
15 септември 2005
Мислења
1.416
Поени од реакции
608
"Gillette M3 POWER" :cuc:
Откако го користам,веќе немам проблеми со исекотини и слични заебанции...жилетов на изглед е сличен како GILLETTE MACH3 , само што раликата е во тоа што овој новиов има вградено механизам кој вибрира и работи на батерии,а башка и патроните се поиздржливи и поквалитетни од MACH3 :)А во комбинација со добар гел за бричење како на пример оној на INTESSA или на GILLETTE... решена болка засекогаш...

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Mad Maxx напиша:
Скоро еври факинг деј,највише два.:icon_evil
И најжалосно е тоа што кога имам повеке слободни денови и не мора да се бричам,неможам да издржам повеке од 3-4 дена:icon_mad:
тешко е за цајканите :) татко ми одвај чека да добие одмор за да немора да се бричи, некогаш добива носталгија од младоста па си пушта и бркчиња:icon_lol:

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
Јас не сум избричен добри три-четири месеци. Да не помисли некој дека сум поп, се бричам ама делумно, не целосно. Значи "тасма" не сум се избричил од дамна. На неколку дена само ја ретчам брадата :) не можам да се поднесам кога ми е голо лицето. Не знам зошто... многу се нервирам

Колку пати кај дедо ми на гости ќе појдам, ќе ми рече што не се избричиш?
Кога ќе му речам денес се бричев не ми верува ха-ха

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.232
Поени од реакции
34.533
Стварно, зошто не се бричиш и зошто те нервира? :pos:

Член од
6 февруари 2005
Мислења
1.952
Поени од реакции
14
шо ти треба тоа бре. залудно изгубено време :)

Офчар

The Bite of The Mamba [81]
Член од
24 април 2005
Мислења
3.717
Поени од реакции
57
ја да имав асална брада немаше ич да се бричам.

ама ќосле сум :(

Kajgana Shop

На врв Bottom