Колку често се бричите и на колку време?

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Кума лијо пустинска, бреј, Рејџ си е слатка и лична девојчица која ние многу си ја сакаме и никогаш нема да ја малтеретираме. Само малкуцка, кога ќе не спенкува (ај мин со особено задоволство)!

А ако ја викам волк, волк, ќе дојдиш!! Само да не те лапне змевот и изгори со својот огнен здив (ни лук јас ни на кромид мирисал)?

Кој бе дестан, дестан, не јадам у дестан, само Злате! Злате руллз!!

чачкалица, како она со сељото а свадба кога раскажувал како поминал!
Вика: се убаво, музика, храна, ама гостине, срамота, на крај донесоа десерт, сите се криеја додека го јадеа, јас пред сите и дури две земав (за тапите, се мисли кога чачкале заби со чачкалици)!!

RaGeAnGeL

KiCk AsS
Член од
23 јануари 2005
Мислења
930
Поени од реакции
7
desert_fox напиша:
VeGaS напиша:
брее Раге дадо, сите во еден пост ги откачи :lol:
Прво да се извинам за тоа девојче што те нареков „Раге дадо„(види погоре, а некои други дури и тетка те викаат). Второ ,можеби ми се причинило дека те малтретираат, ама и преевентивно го кажав тоа, знаејки ги и двајцата. И трето колку што можам да видам одлично се справуваш па ќе се извинам и не те бранам повеќе(ама да не биде ко у приказната за овчарот кога викал волк волк, а немало волк, па после кога навистина дошол волкот никој не му дошол на помош ;-))

п.с мислам дека дивидер сигурно има чачкалица и е сликан у Дестан, а вегас колку се израдува што не откачи мислам дека ако те стаат на листа на кладилница ќе се клади на тебе , иако коефициентот за тебе е прилично голем (6.80)
hahahahahahahahah faken sednav da pisam na forum a kafe nemam pieno :lol: :lol: loso e to loso e vervi Me.....anyway...ednash ke ti kazam i pojke ne...mene nikogas ne mora da mi vikas izvini...ama bash nikogas....i vervi me ako tolku mnogu si me navredilA edno izvini nema da smeni nishto...ednostavno ke te ignoriram......za to sega ama ic nema pricina...zato smej se uzivaj i plivaj :lol: mislev deka e ocigledno i ne sakav da kazam ama izgleda ke moram....jebiga mashka psiha bukvalisti ste...JAS OVDE SE ZEZAM..INTERESNO MI E I VE SAKAM...ZS STE BOLNI...AMA SO VE EBAM :lol: :lol: :lol: Divider ...per ne lazi kazi dek imas ceckalica ....jebacki e mnogu zimi se....im gonna spank u hard :wink: Svetovide da bi ne videl zena 5 godini kaj ojde kaj se zagina...ili ti se zdosadivme?

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Ok, ако ме спенкуваш многу хард, ќе става чачкалица ако требиТ дадиче моја најмила.
Не се грижи за Светко троглавијо, тука е, ке се јави кај и да е. Тој е како bad penny секогаш се појавува кога најмалку му се надеваш.

RaGeAnGeL

KiCk AsS
Член од
23 јануари 2005
Мислења
930
Поени од реакции
7
Divider напиша:
Ok, ако ме спенкуваш многу хард, ќе става чачкалица ако требиТ дадиче моја најмила.
Не се грижи за Светко троглавијо, тука е, ке се јави кај и да е. Тој е како bad penny секогаш се појавува кога најмалку му се надеваш.
uh ne praj sea vaka...incest na kraj ke ispadnit :lol: :lol: :lol: nadezta kaj mene zadnja umira :lol: :lol: :lol: bito e da se pojavit :wink:

Член од
6 март 2005
Мислења
772
Поени од реакции
5
Идам ја сеа да се бричам, а вие продолжете да лафете и понатака, не ме интересира! :evil:

Btw, многу се злоупотребува името Светко за партиски цели од страна на Дивајдер. :)

Член од
23 јануари 2005
Мислења
571
Поени од реакции
8
Па како мислиш ти? Мора контра да се мава, јас секогаш мавам контра понекогаш ке се испокасапам ама нема врска :)

Член од
6 март 2005
Мислења
772
Поени од реакции
5
грешка младичу, нема контра кај мене, си држам правец и не возам рикверц! 8)

Член од
23 јануари 2005
Мислења
571
Поени од реакции
8
Тоа е тоа ти не маваш контра јас мава кај кој како јас, ипак прашање е вкусот :)

RaGeAnGeL

KiCk AsS
Член од
23 јануари 2005
Мислења
930
Поени од реакции
7
hahahahhhahhahahaha noob deneska jako me smejs :lol: juzer per...mavaj se dijagonalno viket najsigurno bilo

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
јузер напиша:
Идам ја сеа да се бричам, а вие продолжете да лафете и понатака, не ме интересира! :evil:

Btw, многу се злоупотребува името Светко за партиски цели од страна на Дивајдер. :)
А?????????????? Како???????

Рејџ. љубави, ти се бричиш или....?

S

Svetovid

Гостин
Ех чеда Македонски, воини Световидови, повторно чичо Триглав сака да ви укаже на неколку работи. Една од највозбудливите предигри е заемното бричење што си го пружаат љубениот и љубената “онаму долу“ :lol: :lol: :lol: Факат бе чеда. Нежно и скокотливо доживување, а потоа следи "neizbježni vrhunac"! Проверено браќа :lol: :wink: :D

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
да ја бричиш неа, в ед, ама она тебе, јок ваа, после да ме чеша ко улаво. башка, кој ја знае, со насмевка да ми го окини, кој знае што се одвива во чудните умој на жените.

RaGeAnGeL

KiCk AsS
Член од
23 јануари 2005
Мислења
930
Поени од реакции
7
hahahahahaa ko dve svekrvi ste lepotici moi :lol: :lol: :lol: :lol: divider per kazav ush na pocetok....se depiliram...i cat pat bricot go maam nabrzina :D

Kajgana Shop

На врв Bottom