Violent Femme
I am as lovely as a dream in stone..
- Член од
- 27 мај 2011
- Мислења
- 725
- Поени од реакции
- 525
висока 1,78 а тешка 59-60кг.
Уфффф колку е ова точно. Дечко ми кој патем е 198 не ја виде жицата и уште му се познава црвена линија кај устата.Хахаха и јас ги имам истите маки. Висок 188 и никаде не ме собира. Кога одам на пазар (особено кога врне) морам да се наведнувам за да можам да поминам и да внимавам некоја жица да ми го сече гркланот.
Во автобус на седиште повеќе од 3 саата на можам да седам пошто не може ни да се завртиш ни ништо. Колениците ти се во уста. Во авион па уште поужасно е ако не седиш на седиште на aisle.
На мраз во зима на снег, шансите висок човек да се лизне се далеку поголеми отколку на низок човек. Па и да падне, нискиот човек веднаш ке ја допре земјата. Високиот од друга страна може сериозно да се повреди при падот.
Некогаш и ми е непријатно кога луѓето ме гледаат нагоре.
Во просек, МКД а нација со 175м висина.
А и верувам дека пониските луѓе се попаметни и подоцна умираат за разлика од високите.
ммм не би се согласил дека висината е одредена од гените тие нормално имаат удел ви висината но не се најпресуден фактор за тоа исхраната и начинот на живот влијаат истотата ЖИВ ДОКАЗ ЈАСМислам дека максималната потенцијална висина која може да се достигне е одредена со гените, а дали ќе дојдете до оваа можна висина зависи од средината, пред се од исхраната. Не верувам дека било кои вежби или спорт помагаат тука многу, дури некои напорни спортови како гимнастиката може и да одмогнат оти ви ги трошат калориите потребни за растење.
Па дечко тоа што си израснал од кај знаеш дека е резултат на твојот начин на живот?ммм не би се согласил дека висината е одредена од гените тие нормално имаат удел ви висината но не се најпресуден фактор за тоа исхраната и начинот на живот влијаат истотата ЖИВ ДОКАЗ ЈАС
ne znaci nerekof deka ne vlijaat nego deka ne se presuden faktor kaj mene vo familija nema nekoj poveke od 175 cm a jas sum 184 i 99.9 procenti sum sig deka e od nacinot na zivot i ishranataПа дечко тоа што си израснал од кај знаеш дека е резултат на твојот начин на живот?
Можда така ти било пишано во генетскиот код да пораснеш толку и толку на тие години. Знам луѓе кои дома седеле, не се занимавале со никаков спорт, ниту пак имале некаква “специјална“ диета па одеднаш израснале.
А за тоа дека гените не играат улога не зборувај ми, ако на висината не влијаат тогаш на што влијаат?
доста ти е, тебе тежина ти треба160 visina -.- sakam poke!
45 tezina