neznam potocno da vi napisam no ke recam ovaka ako gledam televizija do 00 ili 2 stanuvam vo 8 a ima denovi i koga ne me faka son i do 3 po polnok i pak ke stanam vo 8 sabajle ovaka bese ovaa nedela bidejki bev slobodna a za na rabota stanuvam 10min do 5 od 6 sum na rabota no ne prespivam preku den i legnuvam posle 23 casot.
jas da vi kazam sinojki ic ne spiev legnav vo 22 i 45 nemozev da zaspijam pa stani legni pravev i posleden pat stanav vo 3 i 15 po polnoksum zaspala no mobilniot mi zvonese vo 10min do 5 i stanav za na rabota epa kazete mi vie kolku vreme sum spiela nokeska.
Премалку , единствено спием повеќе од 6 часа ако сум ептен уморен и претходната ноќ да иам спиено едно 2-3 саата. За разлика од мене цимерите доколку не ги разбудам минимум 12 саата ќе спијат.
Во кое било време да си легнам, а секогаш си легнувам после 01 станувам по најмалку 8 отспијани часа само во недела спијам 3-4 часа пошто секоја недела станувам во 07 и пешачам по планини најмалку 10км...
od 2 do 9 i od 16-00 do 18-00...obavezno edna siesta sekoj den. --- надополнето: 5 август 2012 во 21:46 ---
od 2 do 9 i od 16-00 do 18-00...obavezno edna siesta sekoj den.
8-9 часа ми е нормално спиење. Ми се има случено неколку пати да спијам и по 15 часа кога сум била премногу уморена,а ми се има случено и да немам спиено 25-26 часа.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.