Колку спиете?

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Зависи дали сум на распуст или не ова школово се ми пореметува :D

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
Се гледа по часот кога постирам......... ич......o_O
Нарушен биоритам, мрзла се легачам ко некое црево по цел ден,и после сакам да спијам! Е нема! Шо ти прајт одморот и одпојќе акумулирана енергија:eek: ! Барем да ѕевнев еднуш, да му се невиди! Ни то! :rolleyes:

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Се гледа по часот кога постирам......... ич......o_O
Нарушен биоритам, мрзла се легачам ко некое црево по цел ден,и после сакам да спијам! Е нема! Шо ти прајт одморот и одпојќе акумулирана енергија:eek: !
Иста си како мене си легнувам во 10-11 часот и после дремам и се влечам по креветите и спалните низ куќата :D

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
Иста си како мене си легнувам во 10-11 часот и после дремам и се влечам по креветите и спалните низ куќата :D
Денес рушиме рекорд друже (y):ROFLMAO: Арен и ти си бил!
Јас пол сат да поспијам, енергија за 2 дена имам да гувеам напразно! Видиш :D Beat that if u can! :vozbud:

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Денес рушиме рекорд друже (y):ROFLMAO: Арен и ти си бил!
Јас пол сат да поспијам, енергија за 2 дена имам да гувеам напразно! Видиш :D Beat that if u can! :vozbud:
Хахахаха кути, женскава ја испратив за на одмор претоа 2 нескафиња у чаршија и вечерва кај едно другачре едно турско кафе и сеа трета смена на форумов..интересна работа..А и ич не ми се спие уште..што ке правам денеска незнам..:D

D

Deleted member 55587

Гостин
Кога ќе легнам да спијам после воопшто не спиење можам да спијам и по десетина саати или да го преспијам цел ден зависи од умор,а вака коа ми е нормално спиењето станувам доста рано сабајле,после 8-9 саати сум свежа и наспана.:)

Член од
6 август 2012
Мислења
123
Поени од реакции
39
mnogu malku non stop sum vo frka edinstveno nokta ja koristam za internetov i sakam da se opustam

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Преку лето ~12 часа. Во учебна година ~6 часа преку сила...

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
12 часа спијам кога немам обврски и тоа не ми се допаѓа воопшто.

Член од
18 април 2008
Мислења
876
Поени од реакции
213
Па обично од 6 и пол до 8 максимум... е сеа овоа летно време знам да идам и преку 10 ама одма после се нервирам и гледам колку што можам да го избегнам тоа. Распоредо на спање никогаш не ми е добар али секогаш кога планирам да си легнам (без разкика дали е 6 сабаље или 15 часот) си го местам алармот да ѕвони 7 часа и 20 минути после гаснење на пц,тв, миење заби и сите тие ствари :)

Член од
15 мај 2010
Мислења
286
Поени од реакции
332
По пет до шест саати обично.
А во колку легнувам и колку станувам тоа и јас самата не знам.
Секогаш различно.

miki002

Фејл гејмер
Член од
18 февруари 2010
Мислења
369
Поени од реакции
269
Пет до шест часа, ама често и помалку, изгледа тренирам, на жена ми терминот за раѓање и е до утре :confused:

Член од
26 јуни 2006
Мислења
288
Поени од реакции
24
Кога немам обврски спијам понекогаш и по 12 саати, поготово неделава, немам станато пред 14ч. Кога имам обврски у просек спијам по 7-8 саати, и мислам дека секој ден да станувам и да легнувам у исто време, ќе ми биде доволно тоа. Ама најчесто не е така...

Kajgana Shop

На врв Bottom