Зависи во колку си легнам вечерта...во текот на нокта обавезно се будам па не заспивам по 2-3 часа па се случува да спијам до 13-14 часот зашто ми се спие мнооогу
Зависи од периодот. Понекоаш спијам ко заклан по цели денови, иако тие се ретки, ама почесто сум активен преку цел ден. Ако спијам по цели денови најчесто тоа значи ми го секнале џепарацот од дома:kesa:
Зависит некогаш на лето воопшто не спијам, а од сабајлето одам да шетам со кучето покрај езеро или на трчање со него, а ак овеќе спијам овај период си легвам во 4 до кај 9 и пол, иам отпојќе енергија...
Ma vojna da ima do mojot krevet topovi da pukam ne se budam :kesa: Иначе обично спијам до дека не се разбудам некогаш станувам 7 некојгаш 13:00 и то :Р:nesvest:
Спијам до кога ми се спие сега летото, немам тајминг, за поручок ми е малце зезнато сеа.Од прилика околу 8-9 часа спијам.Кога сум изморена знам и повеќе да им ставам, кога имам несоница одземам.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.